25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Yılın boks maçına saatler kaldı

Nefesler tutuldu, artık saatler sayılıyor. Anthony Joshua ile Vladimir Kliçko 29 Nisan Cumartesi günü saat 21.00'de İngiltere'nin Wembley stadında kurulacak ringde karşı karşıya gelmelerine çok kısa bir süre kaldı. Yaklaşık yüz bin kişinin stadda izleyeceği dev maç Türkiye'de Tivibu platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

28 Nisan 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Yılın boks maçına saatler kaldı

Boksun dünyadaki en iyi isimlerinden İngiliz Anthony Joshua ve yaşayan efsane Ukraynalı Vladimir Kliçko 29 Nisan Cumartesi günü saat 21.00'de İngiltere'nin Wembley stadında kurulacak ringde karşı karşıya gelecek. Yüz binden fazla kişinin stadda izleyeceği dev maç Türkiye'de Tivibu platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

IBF ve WBA ağır sıklet şampiyonluk kemerleri için karşı karşıya gelecek olan boksörler, unvan maçında dünyanın en iyisini belirleyecek.

Bugüne dek çıktığı 17 profesyonel maçın tamamını nakavtla kazanan yenilmez Antony Joshua, Kliçko karşısında yenilmezliğini devam ettirmeye ve kemerini muhafaza etmeye çalışacak.

 11 yıllık yenilmezlik unvanını Tyson Fury karşısında kaybeden ringin efsane isimlerinden 41 yaşındaki Ukraynalı Vladimir Kliçko ise profesyonel kariyeri boyunca kazandığı 60 maça bir yenisini eklemeye çalışacak.