26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Galaxy Note 8 modeli için önemli güvenlik güncellemesi yayınlandı

Samsung, Galaxy Note 8 modellerine özel olarak Şubat ayı güvenlik güncelleştirmelerini dağıtmaya başladığı belirtildi.

26 Şubat 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Galaxy Note 8 modeli için önemli güvenlik güncellemesi yayınlandı
Güney Kore’li teknoloji devi Samsung bilindiği üzere kısa süre önce amiral gemi modelleri Galaxy S8 ve S8 Plus için Android 8.0 Oreo güncellemelerinin dağıtımına başlamıştı. Firmanın bu modellerin ardından Galaxy Note 8 modeli için de Oreo çalışmalarını sürdürdüğü ve şimdilik test aşamasında olan bu güncellemenin Mart ayı içinde dağıtılmaya başlanacağı öne sürüldü. Galaxy Note 8 kullanıcılarının büyük bölümü Android Oreo güncellemesinin geleceği günü beklerken cihazlarına önemli bir güncelleme gelmiş durumda.
 
Note 8 modellerinin Şubat ayı güvenlik güncellemeleri dağıtılmaya başlandı. Bazı hataların giderildiği güncellemede gelişmiş güvenlik yeniliklerinin de bu modelde yerini aldığı belirtildi. Global olarak tüm cihazlara gelmesi biraz zaman alacak olan güvenlik güncellemesinin şimdilik kademeli olarak yayınlanmaya başladığını belirtelim.
 
tekno Sayfa'nın haberine göre, Samsung Galaxy Note 8 kullanıcılarının ara ara Ayarlar>Yazılım Güncelleme>Güncellemeleri Manuel İndir bağlantısını izleyerek Şubat ayı güvenlik güncellemesinin cihazlarına gelip gelmediğini kontrol edebilir.