26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Hakan Dursun: Gençler Selfy ile iletişimin kurallarını kendisi koyuyor

Türk Telekom, yeni gençlik markası ‘Selfy’i gençlerin kullanımına sundu. 25 yaş altı gençler, yeni Avatar Servisi ile bir ilki deneyimleyecek, internet paketleriyle iletişimi artıracak, marka işbirlikleriyle de çeşitli fırsatlar yakalayacak.

23 Eylül 2016 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Hakan Dursun: Gençler Selfy ile iletişimin kurallarını kendisi koyuyor

Türk Telekom, yeni gençlik markası Selfy’yi gençlerle buluşturdu. Selfy markası ile gençlere kendi yaşam tarzlarını, tercihlerini, zevklerini, iletişime gönüllerince yansıtmalarına imkan verecek yeni bir dünyanın kapıları açıldı. Örneğin, bir Selfy’li müzik dinlemeyi daha çok seviyorsa, onun iletişim dünyasının merkezinde Türk Telekom Müzik Premium fırsatları olacak. Gençler, internet erişimi olmadan diledikleri şarkıları çevrimdışı dinleyerek, müzik keyfine kesintisiz devam edebilecek. Ya da sinemasever bir Selfy’li Tivibu Go’nun sunduğu birbirinden farklı yerli ve yabancı sinema içeriklerinden, zaman ve mekandan bağımsız olarak Tivibu mobil uygulamaları üzerinden gönlünce faydalanabilecek. 

GENÇLERİ DİNLEDİK

Selfy dünyasına adım atanları ilk kez Türk Telekom’un hayata geçirdiği Avatar Servisi karşılayacak. Avatar Servisi’nden faydalanan Selfy’liler, telefon ekranındaki operatör isminin bulunduğu alana, 15 karaktere kadar istedikleri ifadeyi yazabilecekler. Böylece Selfy’liler Avatar ile kendi ya da sevdiklerinin ismini veya kendileri için anlamlı olan bir sözü operatör isim alanında görebilecekler. Türk Telekom Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, Selfy’yi gençlerin istek ve beklentileri doğrultusunda geliştirdiklerini belirterek şunları söyledi: “Söylemimizden logomuza, fikirlerimizden kampanyalarımıza kadar her adımda gençlerin sesine kulak verdik. Gençlerin en büyük taleplerinin; kendi kurallarını kendilerinin belirlediği dünya içinde, kendi tercihlerini yapabilmek olduğunu gördük. Biz de bu talebe en uygun şekilde yanıt vermek için çalıştık.”

2 KAT FAZLA SMS ATIYORLAR

Dursun, gençlerin sürekli yeni içerikler, ürün ve servisler beklediğini ifade ederek “Türk Telekomlu gençlerimiz, iletişim ve eğlence teknolojilerini kullanım oranıyla bizi gururlandırıyor. Genç kullanıcılarımız diğer müşterilerimizden yüzde 33 daha fazla internet kullanıp, 2 kat daha fazla mesaj atarak Türk Telekom içinde rekor kırıyorlar. Türk Telekom olarak yüzde 71’lik akıllı telefon sahiplik oranı ile sektörün lideriyiz. Genç müşterilerimiz yüzde 87’lik penetrasyon oranı ile bu konuda da önde” dedi.

SELFY’DEN İNTERNET DOLU KAMPANYA

Selfy’ye yeni gelen faturalı genç müşteriler ‘Selfy’den İnternet Dolu Kampanya’ kapsamında 4GB cepten internet, her yöne 500 dakika, her yöne 5000 SMS içeren her şey dahil paketten ayda 25 TL’ye faydalanabilecek. Bunlara ek olarak, Selfy’den Bol İnternetli Geceler Kampanyası’na kayıt olanlar 00:00-06:00 arası geçerli ek 3GB cepten internetten de 6 ay boyunca ücretsiz yararlanabilecek. Yeni gelen faturasız genç müşterileri Selfy DopDolu Paketler bekliyor: 19 TL’ye HY 500 DK+HY 5000 SMS+1GB, 23 TL’ye HY 750 DK+HY 5000 SMS+2GB, 27 TL’ye HY 750 DK+HY 5000 SMS+3GB. Faturasız Selfy’liler ek olarak hatlarına aylık 30 TL veya üzeri yükleme yaptıklarında ücretsiz 1GB data hakkı elde edecek.