26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Google Allo nedir ve ne zaman çıkıyor?

Google Allo isimli bir uygulama geliştirdiklerini aylar önce duyurmuştu. Geliştirdikleri anlık mesajlaşma uygulamasını ise yakın bir zamanda kullanıma sunacak. Google Allo uygulaması diğer anlık görüşme uygulamalarından nasıl farklı olacak ve Allo ne zaman çıkacak? Google Allo ile ilgili bilgiler haberimizde.

29 Ekim 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Google Allo nedir ve ne zaman çıkıyor?

 

Google mayıs ayında Google Allo uygulamasını Google I/O etkinliğinde tanıtmıştı. Google Allo anlık görüşme uygulamalarında etkin bir yere sahip olmak istiyor. Bundan dolayı uygulamanın geniş özelliklere sahip olacak.

 

GOOGLE ALLO NEDİR?

 

Google Allo bir anlık mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp uygulaması gibi, yazılı ve sesli görüşme imkanı sunan bir uygulama. Akıllara Google’nin Hangouts’u gelebilir. Ancak Allo Hangouts’tan daha kullanışlı olacak. Uçtan uca şifreleme özelliği ile mahremiyet ve güvenilirlik imkânı sunan uygulama illa Google hesabına ihtiyaç duymuyor. Allo’yu telefon numaranızla da aktifleştirebiliyorsunuz.

Google Allo’nun  zengin özelliğe sahip olduğunu söylemiştik. Google Allo Google Asistan ile bütünleşmiş olarak çalışıyor. Böylece Asistan’a sorular sorabilir ya da Asistan’ın diğer özelliklerini kullanabilirsiniz.

Google Allo ile mesajlaşırken yazı ile oynayabilir, görseller üzerinde karalama yapabilir, yeni çıkartmalar kullanarak kendinizi farklı yollarla ifade edebilirsiniz.

 

GOOGLE ALLO NE ZAMAN ÇIKIYOR?

Google Allo hem Android hem de IOS marketten indirebilirsiniz.  Özellikle WhatsApp için ciddi bir rakip olan uygulama tahmini olarak 21 Eylül ya da takip eden günlerde yayınlanacak. Google isteyenler için ön kayıt açarak, diğer kişilerden önce kullanma imkânı sunuyor.

 

 

GOOGLE ALLO TANITIM VİEDOSU