26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

LG G7 ThinQ'nun tasarımı sızdırıldı

MWC 18 etkinliğini boş geçen LG, rakiplerinin yeni amiral gemisi modellerini beklemişti. Güney Koreli teknoloji üreticisi merakla beklenen hamlesini 2 Mayıs tarihinde düzenleyeceği etkinlikte yapacak. Bu etkinlik öncesi LG G7 ThinQ tasarımı bugün gelen sızıntı ile komple ortaya çıktı.

24 Nisan 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
LG G7 ThinQ'nun tasarımı sızdırıldı
Sızıntı devi @evleaks yani Evan Blass, bugün LG G7 ThinQ tasarımı ile karşımıza çıktı. Evan Blass’ın yayınladığı görseller ile LG G7 ThinQ modelinin tüm hatları net bir şekilde görünebiliyor. Bağlantı noktası olarak USB Type-C kullanan telefon, son yılların modasına uymuyor ve 3.5mm kulaklık girişini kaldırmıyor.
 
Telefonlarında kullandığı yüksek çözünürlüklü DAC‘lar ile ön plana çıkan LG, hala müzik endüstrisinde 3.5mm çıkışlı kulaklıkların kullanıldığını bildiği için böyle bir hamle yapmış olabilir.
 
 
Çentikli bir tasarım ile gelen LG G7 ThinQ, çift arka kamera kurulumuna sahip olacak. Parmak izi okuyucusunun kameranın altına konumlandırılacağı telefonda, sesli asistan için cihazın sol tarafında bir tane tuş yer alacak.
 
Ses kısma/açma tuşlarının altında olacak olan bu tuş sayesinde LG G7 ThinQ’in sesli asistanı devreye girecek.
 
Gücünü Snapdragon 845 yonga seti ve 6 GB RAM‘den alması beklenen telefonun, yapay zeka ile donatılacağı söyleniyor. Ancak LG G7’nin yapay zekasının henüz neler yapabileceği bilinmiyor.
 
(ShiftdeIete)