27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Fenerbahçe'de istifa! İsmail Kartal...

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği mağlubiyetinden sonra ortaya çıkan İsmail Kartal'ın, derbiyi alamazlarsa istifasını yönetime sunacağı iddiaları açığa kavuştu...

17 Mart 2015 Salı 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe'de istifa! İsmail Kartal...
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "İsmail Kartal istifa etti" iddiasıyla ilgili Akşam gazetesinden Alaattin Metin'e yaptığı açıklamada "Allah aşkına hocanın ne hatası var. O elinden geleni yaptı. Burada sahada görevini yapmayanlar konuşulmalı. Bir tek Emenike sahada bir şeyler yapmaya çalıştı. Bizim futbolcularımıza, bu futbol yakışmadı, hoş da olmadı." sözleriyle Kartal'a destek vermişti...
 
Sabah Gazetesi ise, "Ya zafer ya istifa" başlığıyla verdiği haberde; olası Beşiktaş yenilgisinin ardından İsmail Kartal'ın istifa edeceğini öne sürdü.
Söz konusu haber şu şekilde;
 
Gençlerbirliği yenilgisinin ardından Beşiktaş derbisinden çıkacak olumsuz bir sonuç Fenerbahçe'de büyük depremlere neden olabilir. Pazar günü puan kaybı halinde teknik direktör İsmail Kartal'ın istifasını yönetime sunacağı ileri sürülüyor.
 
Gençlerbirliği mağlubiyeti sonrası, "Bir an önce toparlanmalı ve Beşiktaş derbisine hazırlanmalıyız. Şampiyonluk için derbiyi hasarsız atlatmak zorundayız" açıklamasını yapan İsmail Kartal, kaderinin derbi galibiyetine bağlı olduğu imasında bulunmuştu.
 
YILDIRIM: BU MAÇI ALMALIYDIK ÇOCUKLAR
 
Fenerbahçe kafilesinin Ankara'dan dönüşü sırasında uçakta ilginç olaylar yaşandı... Başkan Aziz Yıldırım, futbolculara, "Bu maçı almalıydık" sözleriyle sitem ederken, uzun süre İsmail Kartal'la sohbet etti. Yıldırım'ın sohbet sırasında Kartal'a, "Ayağa kalkacağımıza ve şampiyon olacağımıza inanıyorum" dediği öğrenildi.