24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Milli piyango sorgulama ekranı mpi.gov.tr - Milli Piyango 19 Mart sonuçları

Milli Piyango (MPİ) 19 Mart 2019 sonuçları açıklanıyor. Milli Piyango sonuçları gerçekleştirilecek çekilişin ardından açıklanacak. 14 Mart Tıp Bayramı’na özel olarak gerçekleştirilecek olan çekilişte büyük ikramiye 2 milyon 500 bin TL olacak. . Mart ayının 2. Çekiliş olan 19 Mart sonuç sorgulama işlemleri mpi.gov.tr’de olacak. Bunu yanında tüm ikramiye bilgilerine de bu site üzerinden ulaşabilirsiniz. Peki Milli Piyango sorgulama nasıl yapılır? Milli Piyango 19 Mart sonuç sorgulama işlemleri saat kaçta başlayacak? İşte çekilişle ilgili bazı detaylar ve sonuç sorgulama ekranı…

19 Mart 2019 Salı 07:00 - Güncelleme:
Milli piyango sorgulama ekranı mpi.gov.tr - Milli Piyango 19 Mart sonuçları

Milli Piyango İdaresi (MPİ) 19 Mart 2019 sonuçları açıklanıyor. Türkiye’de yaşayan milyonlarca şans tutkunu vatandaş çekilişi beklemeye başladı. Mart ayının 2. Çekiliş olan 19 Mart sonuç sorgulama işlemleri mpi.gov.tr’de olacak. Bunu yanında tüm ikramiye bilgilerine de bu site üzerinden ulaşabilirsiniz. 14 Mart Tıp Bayramı’na özel olarak gerçekleştirilecek olan çekilişte büyük ikramiye 2 milyon 500 bin TL olacak. Peki Milli Piyango sorgulama nasıl yapılır? Milli Piyango 19 Mart sonuç sorgulama işlemleri saat kaçta başlayacak? İşte çekilişle ilgili bazı detaylar ve sonuç sorgulama ekranı…

 

MİLLİ PİYANGO SONUÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Milli Piyango İdaresi’nden yapılan açıklamaya göre, MPİ çekilişlerinin saatinin 2019 yılından itibaren saat 15:00’te başlayacağı duyurulmuştu. Öte yandan büyük ikramiyeler ve amortilerin belirlendiği saat 18:00’de çekilişler MPİ’nin internet adresi üzerinden de canlı olarak izlenebiliyor.

 

Bilet sorgulama işlemleri ise çekilişlerin tamamlanmasının ve numaraların sisteme girilmesinin ardından yapılabiliyor. Buna göre MPİ bilet sorgulama işlemlerinin ortalama saat 19:00-19:30 arası yapılması bekleniyor.

 

 

MİLLİ PİYANGO 19 MART SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLEBİLECEK?

 

Sıralı tam listenin belli olmasının ardından sonuçlar erişime açılacak. Kurumun resmi internet adresinde yer alan sorgulama adresine talihli biletler eklendiği anda sorgulama işlemleri de başlamış olacak.