27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

AK Parti Trabzon milletvekili aday isim listesi

Ak Parti Trabzon milletvekili aday listesinden hangi isimler var? sorusunun yanıtı belli oldu.

22 Mayıs 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
AK Parti Trabzon milletvekili aday isim listesi

Ak Parti Trabzon milletvekili aday listesinden hangi isimler var? soruların yanıtları araştıran konular arasında. 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan genel seçimler hızla yaklaşırken gözler Trabzon Milletvekili adayı olacak isimlere çevrildi. 
 

İŞTE MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ



AK Parti milletvekili aday listelerinde kimlerin isimlerinin yer aldığı büyük bir merak konusu. Trabzon milletvekili listesi 21 Mayıs pazartesi günü saat 17.00'da YSK'ya teslim edilecek. AK Parti milletvekili adaylarını bu tarihten sonra kamuoyuyla paylaşacak.

AK Parti'den milletvekili adayı olmak için 7 bin 329 kişi başvuruda bulundu. Bunları alt komisyon eledi ve 2 bin 100 kişilik bir listeyi üst kurula sundu. Milletvekili adayları bu 2 bin 100 kişilik liste içinden belirlendi ve son onay için Erdoğan'ın önüne gitti.

AK PARTİ TRABZON’DA NE YAPACAK?

AK Parti Trabzon’da genel seçimler öncesi milletvekili olmak isteyenler partiye akın etti. 58 milletvekili aday adayının bulunduğu AK Parti Trabzon Teşkilatında ilk olarak temayül yoklaması yapıldı. Temayül yoklamasının ardından çıkan sonuçlar genel merkeze gönderildi. Aday adayları genel merkeze mülakata çağırılıp teker teker mülakatlarını gerçekleştirdiler. Yarın teslim edilecek olan liste için AK Parti Trabzon Milletvekili adaylarını hazırladığı öğrenildi. AK Parti Adaylarını ise 24 Mayıs’ta açıklayacak.