26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Açık lise okuyan öğrenciler dikkat!

Açıköğretim lisesi AÖL sınavı 9 ve 10 Aralık 2017 tarihleri arasında yapıldı. Milyonlarca açıköğretim öğrencinin yakından takip ettiği AÖL sınav soruları ve sonuçlarını MEB'in resmi internet sayfası üzerinden erişime açılması ile birlikte bu haberimizden takip edebilirsiniz.

14 Aralık 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Açık lise okuyan öğrenciler dikkat!

AÖL Açıköğretim Lisesi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 9 10 Aralık AÖL sınav soruları ve cevapları yayınlandı mı?” soruları merak ediliyor. MEB tarafından gerçekleştirilen Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sonuçları için heyecan dorukta. Yediden yetmişe pek çok vatandaşın katılımda bulunduğu bu sınav 9 Aralık ve 10 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilmiştir.

AÖL GİRİŞ EKRANI


AÖL SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınavından sonra sınav sonuçları ve sınav soru ve cevapları internette aratılmaya başlanıyor. MEB tarafından açıklanacak olan AÖL sınav soru ve cevapları yaklaşık bir hafta sonra açıklanması bekleniyor. Sınav sonuçları ve soru cevapları için aolweb.aol.meb.gov.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz

2017 AÖL sınav soruları ve cevap anahtarı açıklandıktan sonra soru kitapçıklarını ekranda görüntüleyebilmek için bilgisayarınızda PDF okuyucu yazılımın bilgisayarınızda yüklü olmalıdır.

ÇIKMIŞ SORULAR İÇİN TIKLAYIN