11 Mayıs 2024 Cumartesi / 4 Zilkade 1445

Banu Berberoğlu kimdir?

Banu Berberoğlu kimdir, kaç yaşındadır Youtuber Banu Berberoğlu Mehmet kimdir merak ediliyor. Banu Berberoğlu bir anda sosyal medya dünyasında fenomen oldu. Banu Berberoğlu sevgilisiyle çektiği vloglar, makyaj videoları ve abur cubur yemesiyle birden bire Türkiye’nin gündemine oturdu.

12 Aralık 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Banu Berberoğlu kimdir?

Banu Berberoğlu çilekli link aşığı ve Mehmet ile çektiği videolarda bunu sık sık dile getiriyor. Banu ve Mehmet hallerinden gayet memnun, sosyal medyada kötü eleştirilere kulak asmıyorlar. Banu Berberoğlu ve Mehmet birlikte abur cubur yiyor, geziyor ve kendilerinden bahsediyorlar.

 

BANU BERBEROĞLU KİMDİR?

1994 doğumlu olan ve Trabzon’da yaşayan Banu Berberoğlu, üniversite eğitimini KTÜ Maçka Meslek Yüksekokulu’nda tamamlandı. YouTube’a attığı gündelik yaşam videoları ile izleyenleri adeta hipnotize edebilen Banu, genelde kurduğu kısa ve anlatım cümleleri ile nerede olduğunuzu bile unutturabilir.

Yaklaşık 1 yıldan beri YouTube’a videolar atan Banu, genel olarak vlog tarzında videolar çekiyor.  Bu vlog videolarının ana konusu ise abur cubur, makyaj gibi konular oluyor.

Son derece konuşkan, içten ve samimi olan Banu, en normal konuları bile akıcı bir dille anlatabiliyor.

YouTube, Instagram ve Twitter gibi sosyal medya kanallarında gündem olan Berberoğlu, şimdiden binlerce takipçiye sahip.

Berberoğlu hakkında yapılan yorumlardan çoğu ise Berberoğlu'nun hipnotize etkisi olması.

Sosyal medya takipçilerine göre Berberoğlu'nu bir kere izleyen, üst üste saatlerce diğer videolarını da izliyor.

 

 

BANU BERBEROĞLU NELER YAPIYOR?

Ekşi Sözlük'ta paylaşılan şu entry ise Berberoğlu hakkında çok fazla bilgi sunuyor: "Youtube kariyerine yaklaşık 1 yıl önce başlayan Banu'nun konsepti ilk zamanlardan bu yana aynı: makyaj, abur cubur ve sevgilisi Mehmet'le gezmeceler. Banu, son derece konuşkanken sevgilisi Mehmet ise bir hayli utangaç ve çekingen. Ancak Youtube konusunda Banu'nun sonuna kadar arkasında. Sosyal medyada oldukça sevilen Banu'nun neden bu kadar sevildiğine kimsenin aklı sırrı ermiyor çünkü videolarda aslında pek bir şey yok. Örneğin bu videoda sevgilisi Mehmet ile bakkaldan abur cubur alışverişi yaparak pikniğe gidiyorlar. Olay sadece bundan ibaret ama insan izlerken hipnotize oluyor. Seveni kadar sevmeyeni de çok Banu'nun ancak o, gelen kötü yorumlar karşısında kibarlığını korumayı ihmal etmiyor.