26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

17 Ağustos Cuma mesajları

Her hafta farklı ve yeni görsellerle aranan Cuma mesajları kısa uzun haliyle haberimizde yer almaktadır. Milyonlarca Müslüman her cuma olduğu gibi bu cuma günü de ibadetini yapmak için camilere akın edecek.

17 Ağustos 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
17 Ağustos Cuma mesajları

17 Ağustos Cuma gününe özel seçkin kısa Cuma mesajlarını haberimizde derledik. En güzel ve farklı resimli Cuma mesajları 2018 haberimizde. Her hafta farklı ve yeni görsellerle aranan Cuma mesajları kısa uzun haliyle haberimizde yer almaktadır.

CUMA MESAJLARI

- Allah için işleyiniz, Allah için görüşünüz, Allah için çalışınız. O vakit sizin ömrünüzün dakikaları, seneler hükmüne geçer.Hayırlı cumalar!

- Bütün hamd ü senalar sanadır. Övgü ve şükürler sanadır, dua ve niyazlar, yalvarış ve yakarışlar, dile getirdiğimiz getiremediğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak sana mahsustur ALLAH’ım. (Cumanız Mübarek Olsun)

- Bir gül kurur, kalpteki sevgi kurumaz. Yağan yağmur durur, gönüldeki fırtına durmaz. Her şey unutulur ama sevilen insanlar unutulmaz. Hayırlı cumalar…

RESİMLİ CUMA MESAJLARI 2018! YILIN EN GÜZEL CUMA MESAJLARI

- Tüm din kardeşlerimin Cuması mübarek olsun… Allah-ü teâlâ herkese şifa versin, bu güzel gününüz gülümsemelerle bitsin inşaallah…

- Ey İnsanoğlu! Gaflet uykusundan uyanın! Bekliyor bizi bu o dehşetli günler, tevbe edin. Allahü teala affeder inşaallah.. Hayırlı Cumalar!