26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

15 Ocak burç yorumları belli oldu

15 Ocak burç yorumları belli oldu. Günlük Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumlarını haberimizde sizler için derledik.

15 Ocak 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
15 Ocak burç yorumları belli oldu

15 OCAK BURÇ YORUMLARI

Koç Günlük Burç Yorumu
 
Sevgili Koçlar yeni haftamız, saat 04:49 Ay-Satürn kavuşum etkisinde başlıyor. İş hayatı, ailevi konular, günlük hayatın içinde sorumluluklar ağır basıyor. Malum pazartesi diyoruz. Memnun olmayanlarımız çoğunlukta olsa da işimize gücümüze bakacağız.
 
Boğa Günlük Burç Yorumu
 
Sevgili Boğalar yeni haftanın ilk günü, saat 04:49 Ay-Satürn kavuşum etkisinde başlıyor. Duygular ciddileşiyor, sorumluluklar önemseniyor, günlük işlerimiz dikkatli bir şekilde yapılıyor. Güne adım atarken, kendimize güvenimiz gayet yüksek olacak. Öyle çok sıcak davranmasak da, sevdiklerimizin varlığını önemseyeceğiz.

 

İkizler Günlük Burç Yorumu
 
Sevgili İkizler haftanın ilk gününe, saat 04:49 Ay-Satürn kavuşum etkisinde başlıyoruz. Başkalarıyla parasal yöndeki bağımız bir miktar sıkıntı yaratabilir. Birilerine ihtiyaç duyabiliriz veya destek bekleriz. Bu durumdan asla memnun değilizdir. Bize karşı samimi davranılmıyor gibi hissederiz.
 
Yengeç Günlük Burç Yorumu
 
Sevgili Yengeçler yeni haftamız, saat 04:49 Ay-Satürn kavuşumuyla başlarken duygularımızı bir miktar kısıtlayabilir. İlişkide mesafeli bir duruşun işaretçisidir. Sorumluluktan kaçan bir partneriniz varsa canınız sıkılabilir.
 
 
Aslan Günlük Burç Yorumu
 
Sevgili Aslanlar saat 04:49 Ay-Satürn kavuşumu yeni haftanın ilk görünümü olup işlerimize ağırlık vermenin işaretçisidir. Yapılacaklar planlanır, pratik şekilde hareket edilir, hiçbir şey hafife alınmaz. Sağlığımıza dikkat ederiz.
 
Başak Günlük Burç Yorumu
 
Sevgili Başaklar yeni haftaya, saat 04:49 Ay-Satürn kavuşum etkisinde adım atıyoruz. Aşk hayatımız, çocuklarımız, sorumluluklar, ciddiyetimiz ön planda olacak. İşimize gücümüze dikkat edeceğiz. İsteklerimizi dürüstçe ortaya koyacağız.
 
Terazi Günlük Burç Yorumu
 
Sevgili Teraziler yeni haftamızın ilk etkili görünümü, saat 04:49 Ay-Satürn kavuşumu olup, ailevi sorumluluklar, iş hayatımızla ilgili önemli işler önceliğimiz olacak. Biraz soğuk davranabiliriz. Kısıtlanmaya gelemeyiz. Duygular öyle sıcacık değildir.
 
Akrep Günlük Burç Yorumu
 
Sevgili Akrepler yeni haftayı, saat 04:49 Ay-Satürn kavuşumuyla karşılıyoruz. Fikirlerimizi kendimizden emin şekilde dile getirebiliriz. Sorumluluk duygumuz yüksektir. Disiplinli, dikkatli ve pratik şekilde hareket ederek başarılı işler çıkarırız.
 
 
Yay Günlük Burç Yorumu
 
Sevgili Yaylar yeni haftamız, saat 04:49 Ay-Satürn kavuşum etkisinde başlıyor. Planlanmış işlerin yürürlüğe konacağı, sorumlulukla hareket edileceği bir gündeyiz. Bütçemizin dışına çıkmadan hareket etmek zorundayız. Bu bizim hoşumuza gitmese de, dikkat etmeliyiz.
 
Oğlak Günlük Burç Yorumu
 
Sevgili Oğlaklar yeni haftamızın ilk görünümü, saat 04:49 Ay-Satürn kavuşumu olup burcunuzda gerçekleşiyor. Siz bu enerjiyi faydalı yönde kullanabilecek kişisiniz. Birileri üzerinde etkili olma, çalışmanızla takdir toplama, kötülüklere karşı önlem alabilme gücüne sahipsiniz. Sorumluluk, disiplin ve çalışkanlık, soğukkanlılıkla her zorluğun üstesinden gelirsiniz.
 
Kova Günlük Burç Yorumu
 
Sevgili Kovalar yeni haftamızı, saat 04:49 Ay-Satürn kavuşumuyla karşılıyoruz. Duygular biraz mesafeli olabilir. Bunun nedeni, unutmak istediğiniz, sizi zorlayan ve içinde bir türlü çıkamadığınız sorunlardır. Ya bir şeylerle meşgul olursunuz veya mecbur olduğunuz işlere ağırlık verirsiniz.​
 
Balık Günlük Burç Yorumu
 
Sevgili Balıklar, yeni haftamız, saat 04:49 Ay-Satürn kavuşum etkisinde başlayacak. Disiplinli çalışma, planlandığı şekilde işleri bitirme, önemli bir görüşmede bulunmak için bu enerjiden yararlanabilir, başarılı olabilirsiniz.
iştir.