26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Hava durumu hafta sonu yağmurluydu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre; Yurdun kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Ordu, Tokat, Kars, Ardahan, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Edirne, Kırklareli, Erzurum'un kuzey, Samsun'un doğu ve Hatay'ın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçti.

14 Temmuz 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Hava durumu hafta sonu yağmurluydu

13 Temmuz Cuma günü hava durumu

Marmara ve Ege'de kuzeyli rüzgarlar kuvvetli esiyor. Özellikle Güney Ege ve açıklarında rüzgarın hızı 5 kuvvetine kadar çıkacak. Cumartesi günü Marmara'da yerel yağışlar olabilir. Akdeniz ve İç Anadolu'da da hava parçalı-az bulutlu. Antalya dolayları tekrar 40 dereceye doğru ilerlemeye başladı. Karadeniz'in doğu kesimlerinde yerel yağışlar var. Yağış etki alanını cumartesi günü genişletecek. Pazar günü bölgenin tamamına yayılacak. Doğu Anadolu'nun da kuzeyinde dar bir alanda yağış var. Bölgenin güneyi ve Güneydoğu bol güneş alıyor.

 

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

 

 

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Ordu, Tokat, Kars, Ardahan, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Edirne, Kırklareli, Erzurum'un kuzey, Samsun'un doğu ve Hatay'ın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Ordu ve Giresun çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor.