26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

İsmail Küçükkaya twitter paylaşımı son dakika! İsmail Küçükkaya kimdir?

İsmail Küçükkaya son dakika haberleri yakından takip ediliyor. İsmail Küçükkaya Fatma Betül Sayan Kaya ne dedi twitter paylaşımı merakla araştırılıyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Betül Sayan Kaya hakkındaki sözleri sebebiyle haklarında soruşturma başlatılan Fox TV haber spikeri İsmail Küçükkaya ifade veriyor. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve eşiyle ilgili sözlerine ilişkin İsmail Küçükkaya ve Avukat Fidel Okan hakkında “Kamu görevlisine hakaret” ve “Türkiye Cumhuriyeti hükümetini alenen aşağılama” suçlarından soruşturma başlatmıştı. İsmail Küçükkaya kimdir? İsmail Küçükkaya, 1972 yılında Kütahya'nın Simav ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Kütahya'da tamamladı ve ardından üniversiteye başladı. İsmail Küçükkaya twitter hesabı üzerinden Bakan hakkında bir açıklama yapmıştı. Detaylar haberimizde sizlerle.

18 Ekim 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
İsmail Küçükkaya twitter paylaşımı son dakika! İsmail Küçükkaya kimdir?

İsmail Küçükkaya twitter paylaşımı Bakan Fatma Betül Sayan’ ne dedi sorusunun cevabı merak ediliyor. İsmail Küçükkaya kimdir ne ceza aldı? RTÜK tarafından, FOX TV'de yayınlanan 'İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat' isimli haber programında, haber spikeri Küçükkaya'nın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya ve eşi hakkındaki iddiaları nedeniyle kanala tavandan idari para cezası uygulandı. Fox TV haber spikeri İsmail Küçükkaya twitter adresi üzerinden Fatma Betül Sayan Kaya!’yı kastederek bir paylaşım yapmıştı. Çıkan iddialar üzerine Emniyet Genel Müdürlüğü bir açıklama yaptı. Açıklamada, '81 il Emniyet Müdürlüğümüze gönderilen 'ByLock' listelerinde Aile Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın eşi ile alakalı herhangi bir veri bulunmamaktadır" denildi. Küçükkaya ifade veriyor. İsmail Küçükkaya son dakika gelişmelerini haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz. İsmail Küçükkaya kimdir? İsmail Küçükkaya, 1972 yılında Kütahya'nın Simav ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Kütahya'da tamamladı ve ardından üniversiteye başladı. Üniversite eğitimini Gazi Üniversitesi Gazetecilik Bölüm'ünde tamamladı ve ardından gazeteciliğe 1991 yılında Hürriyet gazetesinde başladı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve eşiyle ilgili sözlerine ilişkin İsmail Küçükkaya ve Avukat Fidel Okan hakkında “Kamu görevlisine hakaret” ve “Türkiye Cumhuriyeti hükümetini alenen aşağılama” suçlarından soruşturma başlatmıştı. İsmail Küçükakkaya ifade veriyor.

 

FOX TV'YE CEZA

RTÜK tarafından, FOX TV'de yayınlanan 'İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat' isimli haber programında, haber spikeri Küçükkaya'nın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya ve eşi hakkındaki iddiaları nedeniyle kanala tavandan idari para cezası uygulandı .

Edinilen bilgiye göre, RTÜK'ün bugün gerçekleştirilen "Üst Kurul toplantısı"nda, "güncel programlarda soruşturulması mümkün olan hususlar araştırılmaksızın, insan onurunu zedeleyici ve aileyi sarsıcı programlara ağır yaptırımlar uygulanması" kararlaştırıldı.
 
Toplantıda, FOX TV'de yayınlanan "İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat" isimli haber programında, program sunucusunun, "bilgi ve belgeye dayanmadan ve araştırma yapmaksızın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile ilgili iftira içeren haber ve yorumlara yer verdiği" değerlendirildi.
 
Üst Kurulca, söz konusu programa, Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanun'un 8. maddesindeki "Tarafsızlık, gerçeklik ve doğruluk ilkelerini esas almak ve toplumda özgürce kanaat oluşumuna engel olmamak zorundadır. Soruşturulması basın meslek ilkeleri çerçevesinde mümkün olan haberler, soruşturulmaksızın veya doğruluğundan emin olunmaksızın yayınlanamaz. Haberin verilişinde abartılı ses ve görüntüye, doğal sesin dışında efekt ve müziğe yer verilemez. Görüntülerin, arşiv veya canlandırma niteliği ile ajanslardan veya başka bir medya kaynağından alınan haberlerin kaynağının belirtilmesi zorunludur" hükmüne göre kanala tavandan müeyyide uygulanmasına karar verildi.
 

İSMAİL KÜÇÜKKAYA TWİTTER PAYLAŞIMI

İSMAİL KÜÇÜKKAYA KİMDİR?

İsmail Küçükkaya, 1972 yılında Kütahya'nın Simav ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Kütahya'da tamamladı ve ardından üniversiteye başladı. Üniversite eğitimini Gazi Üniversitesi Gazetecilik Bölüm'ünde tamamladı ve ardından gazeteciliğe 1991 yılında Hürriyet gazetesinde başladı.

Bir süre boyunca Hürriyet gazetesinde görev yapan Küçükkaya, ardnıdan Sabah ve Star gazetelerinde çalıştı. 2000 yılında Akşam gazetesinde bir süre boyunca köşe yazarlığı yapan Küçükkaya, 2005-2008 yılları arasında Akşam gazetesinin Ankara temsilciliğini üstlendi.