27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Jandarma sivil memur başvuru sonuçları açıklandı

Jandarma Sivil Memur alımı sonuçları 14 Aralık 2017 tarihinde açıklandı. Sonuçları jandarma.gov.tr adresi üzerinden öğrenebilirsiniz.

14 Aralık 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Jandarma sivil memur başvuru sonuçları açıklandı

Jandarma sivil memur alımı sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Jandarma Genel Komutanlığı JGK memur alımı başvuru sonuçları az önce açıklandı.  Yayınlanan ilana göre Jandarma Genel Komutanlığı karargahı ile birliklere 22 devlet memuru, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi 200 devlet memuru olmak üzere toplam 222 memur alımı yapılacak. Jandarma sivil memur alımı için başvuruda bulunan vatandaşlar, sonuçların açıklanacağı tarihe kilitlendi. Toplam 222 personel alımı gerçekleştirecek olan Jandarma Genel Komutanlığı, sivil memur alımı başvuru sonuçlarını adaylarla paylaşacak. İşte Jandarma sivil memur alımı başvuru sonuçları ile ilgili yapılan son açıklamalar...
 

JANDARMA MEMUR ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI


JANDARMA SİVİL MEMUR ALIMI SONUÇLARI AÇIKLANDI

Jandarma sivil memur alımı başvuru kılavuzunda yer alan bilgilere göre başvuru sonuçları ile başvurusu kabul edilen ve kontenjana girerek değerlendirmeye tâbi tutulacak adayların isim listesi, sınav günleri ve saatleri, 14 ARALIK 2017 tarihinde www.jandarma.gov.tr internet adresinden, tebliğ niteliğinde duyurulacaktır. Ayrıca posta veya telefon yoluyla tebligat yapılmayacaktır.

Sonuçlar mesai saatinin bitmesine rağmen henüz açıklanmadı. Akşam saatlerinde açıklama gelmesi halinde bu haber içerisinden bilgi paylaşımı yapılacaktır.