5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

Nazmiye Çam cinayeti çözüldü mü? - Müge Anlı

Müge Anlı ATV'deki Tatlı Sert programının yeni sezon açılışını yaptı. Geçen yılın en çok merak edilen Nazmiye Çam cinayetinde son durum nedir, herkes merak ediyor. Bir sezon boyunca çok sıkı takip edilen Nazmiye Çam cinayeti çözüldü mü?

21 Ekim 2016 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Nazmiye Çam cinayeti çözüldü mü? - Müge Anlı

Nazmiye Çam cinayeti 2009 yılında 3. sayfa haberi olarak gündeme gelmişti. Ancak cinayetteki çelişkiler ve zanlının net olarak bulunamaması olayı çok farklı yerlere getirdi. Cinayet zanlısı olarak yargılanan aile üyeleri, diğer aile üyelerini suçlamışlar ve olayın çözülmesi için Müge Anlı’ya gelmişlerdi.

 

2009 yılında Nazmiye Çam cinayeti çözülememişti. Aile üyelerinden bazıları tutuklanmış, daha sonra da tutuksuz yargılanmak için serbest bırakılmıştı. Bu süreçte dava dosyası yeniden açılmıştı. Çam ailesi de Müge Anlı’nın kapısını tekrar çalarak olayın aydınlatılmasını istemişti.

 

Nazmiye Çam cinayeti içerik olarak karmaşık olmasının yanında aile bireylerinin ilginç davranışları ve olayı daha karmaşık hale getirmesi ile izleyiciyi ekrana kilitlemişti. Geçtiğimiz yıl Müge Anlı’nın programına damga vurmuştu.

 

NAZMİYE ÇAM CİNAYETİNDE SON DURUM NEDİR?

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezona başladığında çoğu kişinin ilk merak ettikleri konu Nazmiye Çam cinayetinde son durumun ne olduğu ve cinayetin çözülüp çözülmediği oldu. Konu ile ilgili sosyal medyada farklı söylentiler olsa da olay henüz resmi olarak çözülemedi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı konuya müdahil olmuştu. Yargıtay ile yapılan çalışmalar sonucunda bakanlık ailenin fertlerinin en üst düzeyde cezalandırılmasını talep ettiklerini dile getirdiler.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı müebbet artı 7 yıl ceza istiyor. Bu teklifin kabul edilmesi gerekiyor. Bunun üzerine:

 

 

YARGITAY'IN NİHAİ KARARI AÇIKLAMASI BEKLENİYOR!