4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

Ümraniye Belediyesi, 15 Temmuz şehitlerimizden Askeri Çoban ve Lokman Oktay için Mevlid-i Şerif programı düzenledi

Ümraniye Belediyesi, 15 Temmuz şehitlerimizden Askeri Çoban ve Lokman Oktay için Mevlid-i Şerif okuttu. Şehitlerimiz Kur’an-ı Kerim ve dualarla bir kez daha yâd edildi.

24 Temmuz 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Ümraniye Belediyesi, 15 Temmuz şehitlerimizden Askeri Çoban ve Lokman Oktay için Mevlid-i Şerif programı düzenledi

Şehit ve gazilerini hiçbir zaman unutmayan ve bu hususta şehit ailelerinden hiçbir desteği esirgemeyen Başkan Hasan Can 15 Temmuzda şehit verdiğimiz kardeşlerimiz Ahmet Çoban ve Lokman Oktay için bir mevlit programı gerçekleştirdi. Ümraniye’de gerçekleşen Mevlid-i Şerif programlarına; Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir ve Hakan Karataş, muhtarlar, şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Özdemir ve Hakan Karataş birer selamlama konuşması gerçekleştirerek, 15 Temmuz gecesi milletin yaptığı kahramanlıklarından bahsettiler. Ardından şehitlere Allah’tan rahmet, gazilere ve yaralılara şifa dileyerek millî birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptılar. 

Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu ise yaptığı konuşmada; şehitlere rahmet ve gazilere şifa dileyerek, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi. 15 Temmuz’da yaşanan hadiseleri anlatan Dervişoğlu, “Vatandaşların bağımsızlığı için sokaklara dökülerek yapılanlar bizim milletimize mahsustur” diyerek konuşmasını sonlandırdı.