9 Mayıs 2024 Perşembe / 2 Zilkade 1445

Yaşlı kadın otobüste bir ‘servet’ unuttu

Mersin’de 74 yaşındaki S.I. engelli oğluyla sabah saatlerinde merkez Yenişehir ilçesinin Mehrican Mahallesi’ne gitmek için Emrah Gültekin idaresindeki Büyükşehir Belediyesi’ne ait halk otobüsünde çantasını unuttu.

12 Mayıs 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Yaşlı kadın otobüste bir ‘servet’ unuttu

Mersin’de 74 yaşındaki S.I. engelli oğluyla sabah saatlerinde merkez Yenişehir ilçesinin Mehrican Mahallesi’ne gitmek için Emrah Gültekin idaresindeki Büyükşehir Belediyesi’ne ait halk otobüsüne bindi. Bir süre sonra otobüs arızalandı.

ŞOFÖR TESLİM ETTİ


Farklı bir otobüse bindirilen kadın, çantasını ilk araçta unuttuğunu fark etti. Olayın bildirilmesi üzerine Gültekin, çantayı Makine İkmal Şube Müdürlüğü’ne teslim etti. Çantadan ‘servet’ çıkınca durum polise bildirildi. Polis tarafından 1 saat süren sayımda çantanın içerisinde 170 bin 320 lira para, aralarında 18 çeyrek, 2 tam altın, kolye, bilezik ve yüzüklerin olduğu piyasa değeri 50 bin lira tutarında ziynet eşyası bulunduğu belirlendi. Akdeniz ilçesindeki Siteler Polis Merkezi Amirliği’ne gelerek çantasını alan yaşlı kadın, çantasında neden bu kadar yüklü miktarda para ve ziynet eşyası bulunduğu sorusunu yanıtsız bıraktı.