26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz kimdir

Yavuz Yılmaz neden öldü kimdir nereli Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın eski sevgilisi Neşe Sapmaz neler söyledi kimdir soruların yanıtları merak ediliyor.

19 Aralık 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz kimdir

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti. Mesut Yılmaz kimdir, Mesut Yılmaz oğlu Yavuz Yılmaz kimdir kaç yaşında soruları merak ediliyor. 17.40’da İstanbuL’da olacak olan Yılmaz çifti için bir ambulans uçağa gönderilecek. Uçakta internetin kapatıldığı, pilotların uyarıldığı belirtildi.

Savcılık Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz’ın ölümüyle ilgili soruşturma başlattı! Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı, Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz’ın ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. Olay yerinde incelemede bulunan Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Zeki Taşpınar ilk etapta şüpheli bir durumla karşılaşmadı. Başsavcılık, olayın intihar mı cinayet mi olduğu ile ilgili soruşturma yürütecek.

 Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın Beykoz Konakları'nda cesedi bulunan oğlu Yavuz Yılmaz'ın ölümü ile ilgili Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı da soruşturma başlattı.
 
SAVCI İNCELEME YAPTI
 
Sabah'ın haberine göre: Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Zeki Taşpınar olayı haber alır almaz Beykoz Konakları'nda olayın yaşandığı eve gitti. Savcı Cinayet masası ekiplerinin evde yaptığı incelemeye refakat etti.
 
ŞAKAĞINDAN TEK KURŞUNLA
 
Savcılığın ilk tespitlerine göre, Yavuz Yılmaz olay sırasında evde yatak odasındaydı. Şakağından ateşli silah ile vurulmuş şekilde bulunan Yılmaz'ın başında da olayda kullanıldığı zannedilen silah bulunuyordu.
 
NOT YOK
 
Nöbetçi Savcı kontrolünde yapılan ilk incelemede Yavuz Yılmaz'ın olay yerinde hayatını kaybettiği, cesedin bulunduğu odada herhangi bir not bulunmadığı öğrenildi. Eve ilk olarak Yavuz Yılmaz'dan haber alamayan telefonlarına ulaşamayan korumaların girdiği belirtilirken savcının şimdilik şüpheli bir durumla karşılaşmadığı öğrenildi.
 
DERİNLEMESİNE SORUŞTURULACAK
 
Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı'nın her ihtimale karşı olayın intihar mı cinayet mi olup olmadığını derinlemesine araştıracak. Soruşturma çerçevesinde aile yakınları, çalışanlar, korumalar ve komşuların ifadelerine başvurulacak. Yavuz Yılmaz'ın en son kiminle görüştüğü ve telefon trafiği de kontrol edilecek.

MESUT YILMAZ'IN OĞLU YAVUZ YILMAZ NEDEN İNTİHAR ETTİ?

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti.

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın 38 yaşındaki oğlu Yavuz Yılmaz’ın hayatını kaybettiği olay sabah saatlerinde ortaya çıktı. İddiaya göre ailesi yurtdışında olan Yavuz Yılmaz,  evde tek kalıyordu. Sabah saatlerinde koruma polisler Beykoz Vilları’ndaki evin kapısını çaldı açan olmadı. Koruma Polisleri Yılmaz’a telefonlada ulaşamayınca, çilingir çağırıldı. Kapı çilingir yardımıyla açıldı. İçeriye giren polisler,  Yılmaz’ı kanlar içerisinde buldu. Yavuz Yılmaz’ın hayatını kaybettiği anlaşılınca Emniyet’e bilgi verildi.

Yapılan ön incelemede, Yavuz Yılmaz’ın başına ateş ederek intihar ettiği belirlendi.  Polisin olay yerindeki çalışması sürüyor.




YAVUZ YILMAZ KİMDİR?

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın büyük oğlu Yavuz Yılmaz, İstanbul Beykoz Konakları'ndaki evinde yaşamını yitirdi. 38 yaşındaki Yavuz Yılmaz'ın yatağında ölü bulunduğu belirtiliyor. Ölüm nedenine dair incelemeler sürüyor.

NEŞE SAPMAZ KİMDİR?

Neşe Sapmaz, 2 Ağustos 1983 tarihinde Bursa’da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Bursa’da tamamlayan Neşe Sapmaz, lise yıllarında amatör olarak tiyatro çalışmaları yaptı. Özel günlerde okulda çeşitli sunuculuk görevlerini üstlendi, okul gazetesinin editörlüğünü üstlenerek, yazmaya başladı.

2001 yılında burslu olarak Yeditepe Üniversitesi, İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nde okumaya hak kazandı. 2001 yılında üniversite için gittiği İstanbul’da yüksek öğrenimini tamamladı. Daha üniversite öğrencisiyken, okul yayın organlarında yaptığı röportajlarla adından söz ettirdi. Cem Uzan, Tarık Akan, Emekli Orgeneral Edip Başer, Robin Sharma ve Hulusi Derici röportaj yaptığı isimlerden bazılarıydı. Hulusi Derici ile gerçekleştirdiği ‘Yeşil Elmaya Seni seviyorum Dedin mi?’ başlıklı röportajı, 17. Aydın Doğan Genç İletişimciler yarışmasında ‘Röportaj’ alanında ödül aldı. Yine okul yıllarında okul televizyonunda çeşitli yapımlarda sunucu ve oyuncu olarak yer aldı. 2003-2004 yılında Kanal D’de ekrana gelen ‘Şansa Dansa’isimli programda, 72 bölüm, Mehmet Ali Erbil’e eşlik ederek, ilk ekran deneyimini yaşadı. 2005 yılı yaz dönemi’nde CNN Turk Haber Merkezi’nde stajını başarıyla tamamladı. 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun oldu.

 

MESUT YILMAZ KİMDİR?

15 Haziran 1991 tarihinde yapılan Anavatan Partisi Büyük Kongresi'nde Genel Başkanlığa seçildi. Kurduğu hükümet 5 Temmuz 1991 günü TBMM Genel Kurulu'nda güvenoyu aldı. 20 Ekim 1991 günü yapılan genel seçimlerden sonra Ana Muhalefet Partisi lideri olarak çalışmalarını sürdürdü.

Yılmaz, 24 Aralık 1995'te yapılan genel seçimler sonrası Anavatan Partisi ile Doğru Yol Partisi tarafından oluşturulan 53.Hükümetin Başbakanı olarak görev yaptı. 20 Haziran 1997 tarihinde 55. Hükümeti kurmakla görevlendirildi. ANASOL-D hükümetinde Başbakanlık yaptı.



21. dönemde yine Rize'den milletvekili seçilen ve 18 Nisan seçimlerinden sonra DSP, MHP, ANAP koalisyonunda yer alan Yılmaz, evli ve iki çocuk babasıdır.

Partisinin 3 Kasım 2002 seçimlerinde aldığı oy oranı yüzünden görevinden istifa etti. 16 Aralık 2017 tarihinde Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti.