26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Zeruj Fest ne zaman nerede olacak? Zeruj Fest servis saatleri güzergahı

Zeruj Fest 2017 yılında bir kez daha düzenlenecek. Bu yıl 15.si düzenlenecek olan Zeruj Fest tesettür camiasından büyük ilgi görüyor. Birçok marka ve tasarımcının katıldığı festivale birbirinden ünlü sanatçı ve yazarlar da katılıyor. Zeruj Fest ne zaman nerede olacak sorusu merakla araştırılmaya başlandı. Festival 22 Eylül Cuma günü başlayacak.

IHA20 Eylül 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Zeruj Fest ne zaman nerede olacak? Zeruj Fest servis saatleri güzergahı

Zeruj Fest ne zaman nerede olacak soruları ve Zeruj Fest servis saatleri vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Zeruj Fest her sene belirli aralıklarla düzenleniyor. 22 Eylül’de düzenlenecek olan festival 15. Etkinlik olacak. Festival Feshane Uluslararası Fuar Merkezi’nde yapılacak. Her festivalde servis imkanı ile vatandaşların ulaşımının kolay olması sağlanıyor. Zeruj Fest servis saatleri güzergahı merak edilen konular arasında yer alıyor. Zeruj Fest Organizatörü Zehra Özkaymaz, "Bu festival aracılığıyla birçok kadının ve markaların ürettikleri ürünleri daha fazla kitleye ulaştırmayı amaçlıyoruz. Amacımız kadınların ekonomi alanında daha fazla yer edinmesini sağlamak. Fuarda aynı zamanda kadınların kendi girişimleri olan markalara da yer veriyoruz. Bu şekilde üretime katkı sağlayan kadınları daha çok cesaretlendirmek ve örnek olmalarını sağlamak istiyoruz" açıklamasında bulundu. Festival, tesettür camiasından çok ilgi görüyor. 120 dev markanın katılacağı festivale birçok ünlü sanatçı ve yazar da katılıyor. Detaylar haberimizde sizlerle.

 

ZERUJ FEST NE ZAMAN?

Zeruj fest 22 Eylül'de başlayacak ve 24 Eylül pazar günü son bulacak.  Festivale giriş ücretsiz olacak ve festival alanına ücretsiz servisler ile ulaşım sağlanacak. Festival, Feshane Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek. Tanju Babacan, 24 Eylül pazar günü imza günü düzenleyecek. Alişan ise 23 Eylül Cumartesi günü saat 15:00'da alanda olacak. 

Festival programında katılımcıları, Yunus Emre Akkor ile Osmanlı Mutfağı workshop’u, ünlü sanatçı Alişan konseri, fenomen Kafalar grubu söyleşisi, Betizim söyleşisi ve Gönül Kolat- Sena Sever- Ebru Sever Türk ile Bir Günde Değişim gibi farklı alanlarda etkinlikler bekliyor.

Girişimci kimliğiyle tanınan, instagram fenomeni ve Zeruj Fest Organizatörü Zehra Özkaymaz, bu zamana kadar yaptığı festivallerle yüzbinlerce kişiyi ağırlarken, bu festivalle yine Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçinin beklendiğini söyleyen Özkaymaz, "Bu festival aracılığıyla birçok kadının ve markaların ürettikleri ürünleri daha fazla kitleye ulaştırmayı amaçlıyoruz. Amacımız kadınların ekonomi alanında daha fazla yer edinmesini sağlamak. Fuarda aynı zamanda kadınların kendi girişimleri olan markalara da yer veriyoruz. Bu şekilde üretime katkı sağlayan kadınları daha çok cesaretlendirmek ve örnek olmalarını sağlamak istiyoruz" açıklamasında bulundu.

Ayrıca festival için Fas’tan A la Marocaine markasıda Türkiye’ye ilk kez bu festival kapsamında geldiği bildirildi.

Toplamda üç gün sürecek olan festivalde ziyaretçiler; giyim, ayakkabı, takı, kozmetik, gözlük, ev aksesuarları ve çeyiz ürünlerinde görmek istedikleri tüm farklı ürünleri görme fırsatı bulacaklar.

ZERUJ FEST SERVİS SAATLERİ

Festival alanına ücretsiz servis hizmeti sağlanacak. Avrupa Yakası ve Anadolu Yakasından ulaşım hizmeti sunulacak. Festival alanı saat 10.00'da açılacak ve 21:30'da kapanacak. 

Avrupa Yakası servis saatleri: Bahçelievler Metropark AVM önü

Kalkış:11.00   Dönüş:16:30

Başakşehir Metrokent Metro İstasyonu Önü

Kalkış:11.00   Dönüş:16:30

Anadolu Yakası servis saatleri: Üsküdar Capitol Önü

Kalkış:11.00   Dönüş:16:30

Ümraniye Haldun Alagaş Spor Kompleksi Önü

Kalkış:11.00   Dönüş:16:30