2 Mayıs 2024 Perşembe / 24 Sevval 1445

İngiliz basına Kate Moss'un Bodrum uçuşunu konuşuyor.

Bodrum'da bir detoks merkezindeki tatilini bitiren dünyaca ünlü süpermodel Kate Moss, seçimini uygun fiyat koşulları sunan ve Bodrum'dan Londra'ya direkt uçan düşük fiyatlı bir havayolundan yana kullandı.

31 Temmuz 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
İngiliz basına Kate Moss'un Bodrum uçuşunu konuşuyor.

Kate Moss'un biletsiz olarak geldiği havalimanında gümrük görevlisinden tatlı diliyle bilet istediğini gören yolcular, Moss'un rahat tavırlarını da fırsat bilerek meseleyi sosyal medyada belgeledi.

Süpermodel Kate Moss'un EasyJet’le olan uçuşu 129 sterline (yaklaşık 460 TL) maloldu.

Öncesinde diğer yolcularla birlikte uzun bir kuyrukta sıranın kendisine gelmesini bekleyen Kate Moss, bir görgü tanığının ifadesine göre, gümrükteki yetkiliye 'biletini unuttuğunu ve 21.30 uçağı için yeni bir bilet almayı rica ettiğini' anlattı.

Bu esnada havalimanında bulunan diğer yolcuların ortak kanısı Moss'un aslında hiç biletinin olmadığı yönündeydi.

Daily Mail'in haberine göre bir yolcu şunları söyledi:

‘'Kate Moss Londra uçağı kuyruğunda da bir parça sarhoştu, yüksek sesle konuşuyor ve insanların dikkatini çekmekten rahatsız olmamış görünüyordu."

Seneler öncesinde de Concorde uçuş haberleriyle gündeme gelen Moss, artık ekonomi uçuşunda ve halk arasında görüntülenmekten yana sıkıntı çekmiyor.

Uçak Bodrum Milas havaalanında 2,5 saate yakın rötar yaptı ve Moss bu esnada hiç sıkılmadan çevredeki bazı yolcularla sohbet etti.

Pek çok yolcu da ‘Az önce çok sarhoş bir Kate Moss’la aynı havalimanında bekledik’ gibi tweet’ler attı.