3 Mayıs 2025 Cumartesi / 6 Zilkade 1446

THY, Galatasaray'a Avrupa'da spronsor oldu

Türk Hava Yolları, 2015-2016 Sezonu’ nda da Avrupa maçlarında Galatasaray’ın forma sponsoru oldu.

14 Eylül 2015 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
THY, Galatasaray'a Avrupa'da spronsor oldu
Türk Hava Yolları, Galatasaray ile forma sponsorluğu anlaşması imzaladı.

 5. kez Avrupa’nın en iyi havayolu seçilen Türk Hava Yolları, Avrupa futbolunun en prestijli organizasyonu Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak olan tek temsilcimiz Galatasaray’ın forma sponsoru oldu.

2015-2016 sezonunda A. Madrid, Benfica ve Astana ile Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda mücadele edecek olan Galatasaray yarın Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde ağırlayacağı Atletico Madrid karşısına Turkish Airlines logolu formalarla çıkacak

Türk Hava Yolları ile Galatasaray Spor Kulübü arasında yapılan bu anlaşmaya göre Galatasaray, geçen sene de olduğu gibi, bir yıl boyunca Avrupa Kupalarında oynayacağı maçlarda Turkish Airlines logolu forma ile boy gösterecek. Sezon başına yapılan diğer anlaşmalarla, Türk Hava Yolları Fenerbahçe ve Trabzonspor’un da Avrupa Kupaları’nda forma sponsoru olmuştu.

Uzun yıllardır Türk futboluna ve Galatasaray Spor Kulübü’ne ulaşım sponsorluğu desteği veren Türk Hava Yolları 2014-2015 sezonunda olduğu gibi önümüzdeki dönem de desteğini forma sponsorluğu kategorisinde devam ettirerek Galatasaray’ı Avrupa Kupalarında başarıya taşımayı hedefliyor.