25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Uçak içi eğlencede kablosuz bağlantı

Singapur Havayolları’na ait bölgesel bir havayolu olan SilkAir, Airbus A320 uçaklarından birinde uçuş esnasında kablosuz eğlence (IFE) sistemi denemelerine başladı.

31 Aralık 2013 Salı 07:00 - Güncelleme:
Uçak içi eğlencede kablosuz bağlantı
Bu deneme süresince, yolcular, uçuş esnasında film, TV programları ve müzik gibi birçok çoklu ortam içeriğini, doğrudan kisisel cihazlarında oynatabilecekler.

Yolcular, uçuş esnasında sunulan bu eğlence içeriklerine diz üstü bilgisayarları, Apple iPhone, iPad, iPod veya Android tabletleri ve akıllı telefonları aracılığı ile de erişebiliyorlar.

SilkAir’in mevcut eğlence sistemini tamamlayan bu yeni eğlence sistem içeriğine erişim, yolculara sunulan yeni bir hizmet olarak duyuruldu.

SilkAir’in, sunduğu hizmetleri bir üst seviyeye çıkarmak ve yolcuların eğlenceli bir seyahat deneyimi yaşamasını sağlamak amacıyla yeni fırsatlar arayışında olduğunu belirten SilkAir Yönetim Kurulu Başkanı Leslie Thng sözlerine şöyle devam etti: “Bu uygulama, uçuş esnasında daha fazla eğlence seçeneğine erişmek isteyen müşterilerden gelen geri bildirimlere dayanarak hayata geçirildi. Başarılı denemelerin ardından, bu sistemi gelecek yıl uçak filomuzun tümünde uygulamaya geçirmeyi ve yolcularımıza mükemmel bir SilkAir deneyimi yaşatmayı dört gözle bekliyoruz.”

Bu denemeler için Panasonic Avionics Corporation ile ortaklık yapan SilkAir, şirketin eXW Kablosuz IFE çözümünü kullanıyor.

SilkAir, bu pilot deneme ile, müşteri geri bildirimlerine ilave olarak kablosuz sistemin teknik performansını da takip edecek.