11 Mayıs 2024 Cumartesi / 4 Zilkade 1445

Asfa’dan hayırlı nesiller için hayırlı projeler

Hayırlı Nesiller yetiştirmek için yola çıkan ve bu yolda birçoközgün projelere imza atan Asfa Ferda Koleji , ‘Önce Namaz’, ‘İlla Edep’, ‘Bağlanıp Kalma, Aklını Kullan’ ve ardından bu sene de ‘Örneğim Peygamberim’ dedi.

21 Kasım 2015 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Asfa’dan hayırlı nesiller için hayırlı projeler

Projelerini geniş kitlelere ulaştırarak, hem öğrencilerde hem toplumda farkındalık oluşturmayı amaçlayan Asfa öğrenci, öğretmenlerive yöneticileri tarafından“Örneğim Peygamberim”projesi kapsamında okul içinde, pano çalışmaları,  günün sünneti çekilişleri, Peygamber efendimizin 7 güzel isim ive sıfatlarını tanıtmak içi kitapçıklar hazırlama, 40 Hadis yarışması gibi birçok başlıkta çalışmalar yapılması planlandı.

ÖĞRENCİ İÇSELLEŞTİRMELİ

Asfa Ferda Koleji Genel Müdürü Leyla Erdoğan,”Bu çalışmalarda en önemli kazanım her faaliyeti öğrencinin içselleştirilmesi olarak hedeflenmiştir. Asfa Ferda Koleji öğrenci, öğretmen, personel ve tüm yönetici ve velileri olarak böyle kutsal bir çalışmayı yaparken tek amaç, Allah’ın rızasını kazanmak, O’nun ümmeti olmanın bir vefası uğruna çaba sarf etmektir. Bu düşünceyle var gücümüzle çalışmalarımıza devam etmek istiyoruz. Gayret bizden yardım başarı ve sonuç ancak Allah’ın takdirindedir” diye konuştu.