20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Gümüş ve Ihlamur’a büyük ilgi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Genel Merkez Proje Yarışmasında Kent Ekonomilerine Katkı dalında ödül verdiği Gümüşdere Ihlamur Vadisi’nin sevimli maskotları Ankaralılarla buluşmaya devam ediyor.

23 Eylül 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Gümüş ve Ihlamur’a büyük ilgi

Doğaya dönüş projesi Gümüşdere Ihlamur Vadisi’nin tanıtım yüzleri Gümüş ve Ihlamur; Antares, FTZ, Ankamall ve Forum AVM’de vatandaşlara dağıttıkları tanıtım broşürleriyle ilgi odağı olmayı sürdürüyor.

HERKESİN MASKOTU OLDULAR

Özellikle çocukların meraklı ve şaşkın bakışlarla inceledikleri Gümüş ve Ihlamur’u görenler fotoğraf çektirmek için adeta yarışıyor. Aynı semtte yaşayan, aynı okula giden, çocukların özgürce koştuğu, doğayla kucaklaştığı mutlu Keçiören’in çocuklarını simgeleyen sevimli maskotlar herkesi, ‘Gümüşdere Ihlamur Vadisi’nde Bosna Sebili’nden su içmeye, rengarenk gece ışıklandırmasını görmeye, seyir teraslarında çayını yudumlamaya, doğanın içinde spor ve piknik yapmaya davet etti. Rozet, kalem ve kalem başlığı, postcard ve kitap ayracı gibi promosyonlar dağıtan Gümüş ve Ihlamur, gittikleri her yerde yoğun sevgi gösterisi ile karşılaşıyor.