25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Joker Çetesi Bir Angara filmi

Çekimleri Ankara’nın Polatlı ilçesinde başlanan “Joker Çetesi’’ adlı sinema filmi izleyiciyi kahkahaya boğacak. Film, 2017 sonunda vizyona girecek.

23 Eylül 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Joker Çetesi Bir Angara filmi
Geçmişi sırlarla dolu olan, derin devletin emekli adamlarının emekli olmadan önce hafızalarının silinmesiyle başlayan komik olayları işleyen film, aynı zamanda toplumda kanayan birçok yaraya da parmak basacak. Yönetmenliğini Turgut Ural›ın yaptığı film 2017 sonu 2018 başı gibi vizyonda olacak.  İmza Medya imzası taşıyacak filmin yapımcılığını ise Fatih Yiğit, Afra Gündüzpolat ve Niyazi Turan üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise; Sinan Bengier, Esra Sönmezer, İzzet Çivril, Dost Elver, İskender Bağcıyan, Semih Öztürk, Hakan Kara, Ali Uyandıran gibi usta isimler yer alıyor. 
 
Polatlı Belediyesinin de desteklediği filmle ilgili bilgi veren yönetmen Turgut Ural, daha önce birçok il ve ilçede set kurup film çektiklerini fakat Polatlı halkının Türk sinemasına bakışı ve yaklaşımının çok güzel olduğunu söyledi. Ural şöyle devam etti: “Bizlere destek olan Polatlı Belediyesi’ne ve tüm personeline emniyet teşkilatına, kaymakamımıza, Polatlı halkına çok teşekkür ediyorum. Polatlı’da her çaldığımız kapı sonuna kadar açıldı. Oyuncu arkadaşlarım teknik ekibim ve ben Polatlı’yı çok sevdik, çok eğlenerek film çekiyoruz. Haliyle bu da sete pozitif enerji olarak yansıyor.