26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Yılın Sporcu İlçesi ödülü Kahramankazan’ın

Kahramankazan Belediyesi, Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından, eğlence, rekreasyon ve spor alanlarına yönelik farkındalık yaratmak için düzenlenen “Atrax Shining Star Awards Eğlence-Rekreasyon Ödülleri” kapsamında “yılın sporcu ilçesi” ödülüne layık görüldü.

10 Aralık 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Yılın Sporcu İlçesi ödülü Kahramankazan’ın

4 kategoride 137 adayın yarıştığı yarışmada Kahramankazan Belediyesi rakiplerini geride bırakarak yılın sporcu ilçesi ödülünü almaya hak kazandı. Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, İstanbul Florya’daki Crowne Plaza otelinde düzenlenen gala gecesinde yılın sporcu ilçesi ödülünü aldı.

BÜYÜK YATIRIMLAR

Başkan Ertürk, gala gecesinde yaptığı konuşmada, Kahramankazan olarak bu ödüle layık görülmelerinden dolayı gurur duyduklarını söyledi. Başkan Ertürk, “Kahramankazan gencinden yaşlısına, erkeğinden kadınına tüm bireyleriyle sporcu bir ilçe. Tüm alanlarda olduğu gibi spor alanında da büyük yatırımlara imza attık ve atmaya devam edeceğiz. İlçe halkımızın faydalanabileceği iki adet yarı olimpik yüzme havuzu inşa ettik. Dünya standartlarında bir spor salonumuz var. Yine iki adet çim sahamız var ilçemizde. Bunun yarı sıra uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapıyoruz. Uluslararası standartlarda yine bir bocce salonumuz mevcut. İlçemize gelen sporcuların ve kendi sporcularımızın konaklayacağı 5 yıldızlı otel standartlarında bir kamp merkezimiz var” dedi.