25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Coşkuya eşlik eden şıklık

Kalabalık bayram sofralarına ve sevdiklerinizle paylaşmaktan keyif aldığınız anlara eşlik edecek tasarım kıyafetler, gösterişli mücevherler, işinizi kolaylaştıracak mutfak ürünleri bu sayfada sizi bekliyor!

26 Ağustos 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Coşkuya eşlik eden şıklık

Aile boyu şıklık 

LC Waikiki’nin bayram koleksiyonunda bebekler ve çocuklar, anne-babaları gibi tarzlarıyla ön plana çıkıyor. Bayram koleksiyonunda kadınlar klasik şıklığı yansıtan çizgili ceket pantolon takımları ile erkekler ve minik beyler ise ceket-yelek- gömlek seçimleri ile göz dolduracak.

Mutfakta geçen vaktinizi kısaltın

Fakir, Minso Plus ve Torque et kıyma makineleri Kurban Bayramı’nda sofralarda harikalar oluştururken mutfakta geçen vaktinizi kısaltabilirsiniz. Et kıyma makinesi, üç farklı incelikte kıyma diskleri ile Kurban Bayramı’nda leziz et yemekleri hazırlamayı kolaylaştırıyor.

Mücevherin geometrik ışıltısı

Atasay Belle ve Atasay Jou’nun geometrik figürlerin hakimiyetindeki yüzük ve kolye tasarımları, bayram sevincini hem sade hem şık kombinlerle buluşturuyor. Mor, mavi, pembe ve turkuazın en güzel tonları altının cazibesiyle buluşuyor.

Özgün ve çarpıcı tasarımlar

İnci’nin fark oluşturan tasarımları bu bayram da kombinlerin vazgeçilmez tamamlayıcısı oluyor. Özgün ve çarpıcı modellerin öne çıktığı koleksiyondan seçili ürünler özel fiyatlarla satışa sunuluyor

Sofralarının vazgeçilmezi

Emsan, bayramda sevdiklerine şık bir sofra hazırlayarak yemekler sunmak isteyenlerin karşısına samba çatal-kaşık-bıçak setiyle çıkıyor. Çeliğin en şık formunu sofralarına taşıyan koleksiyon, kalabalık bayram sofralarından sonra bulaşık makinesinde de rahatlıkla yıkanabiliyor.

3 al 2 öde fırsatı

D’S Damat mağazalarında sürpriz bayram indirimleri ve fırsatları devam ediyor. Yaz sezonu ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirim ve 3 al 2 öde fırsatı sizleri bekliyor.

Güzelliğinize güzellik katın

Avon Kurban Bayramı’nı kadınların güzelliğine güzellik katan ürün ve kampanyalarıyla karşılıyor. Seçili ürünlerde 20 TL’lik alışveriş yapanlar, Glimmerstick göz kalemi, little black dress vücut spreyi ve Avon true nutra effects hepsi bir arada temizleyici numunesinden oluşan özel pakete sahip oluyor.

Şıklığınızdan ödün vermeyin

Butigo’nun sneaker’dan sandalete, makosenden dolgu topuğa uzanan geniş ayakkabı koleksiyonu ile bu bayram dikkatleri üzerinize çekmeye hazır olun. Birbirinden tarz ayakkabı modeli ile bayramda şıklığından ödün vermek istemeyenlerin kurtarıcısı oluyor.

Rock, atletik ve bohem

Flo kadından erkeğe, çocuktan gence kadar her stile ve her yaş tarzına özel alternatiflerle herkesi bayrama özel şık adımlara kavuşturuyor. Rock, atletik ve bohem tarzları bir arada sunan kadın koleksiyonunda siyah, bordo, taba ve haki tonları ön plana çıkarken; sezonun en önemli trendlerinden kalın topuklar, rock temalı modeller, püsküller, kovboy tarzı ve parlak detaylar koleksiyonda kendine yer buluyor

Gardırobunuzda yer açın

Banana Republic, bayram dönemine özel 4 Eylül’e kadar yeni sezon ürünlerinden yapılacak her 400 TL’lik alışverişe 100 TL’lik hediye çeki sunuyor. Yeni sezonda gardırobunda birbirinden şık parçalara yer açmak isteyen modaseverleri bekliyor.

Rock ve Grunge ruhu yeniden canlanıyor

Bu bayram da çocukların heyecanına ve coşkusuna eşlik eden Koton kids koleksiyonu içinde yer alan ve efsanevi akımlara hayat veren rock ve grunge temalı tasarımlar, bu sezonun iddialı parçalarını oluşturuyor, çocukların enerjisinden esinlenen tasarımlarda özellikle ekose desenli ve jean kullanılan modeller dikkat çekiyor.