10 Mayıs 2024 Cuma / 3 Zilkade 1445

Hafta bitmeden

Yazdan kalma günlerin hüküm sürdüğü sonbaharda birbirinden iddialı etkinlikler sizleri bekliyor. Hafta sonu için plan yapmadıysanız, sizin için seçtiklerimize göz atabilirsiniz.

GİZEM TÜMBAY KOÇAK 23 Eylül 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Hafta bitmeden

OKULA DÖNÜŞ ZAMANI

Tüm ailenin bir araya geldiği keyifli sabah sofraları yerini erken kahvaltılara bırakırken, beslenme çantaları da raflardan indirildi. Cakes&Bakes, yeni eğitim-öğretim yılında da öğrencilerin yanında olduğunu söylüyor. Marka, birbirinden leziz dokuz sandviçiyle, her yaştan öğrenciye özel lezzet deneyimleri sunuyor.

BOĞAZIN İKİ YAKASI DA MÜZİĞE DOYACAK

Ceza ve Sansar Salvo gibi Türk Rap müziğinin en sevilen isimleri BURN Hip Hop is Back ‘2’ ile bugün İstanbul Boğazı’nda. Suda Tur teknesinde gerçekleşecek olan BURN Hip Hop is Back 2, Türkçe Rap müziğinin tutkunları ile buluşturuyor. Sansar Salvo, Ezhel, Alaturka, Ayben, Yener Çevik, 9 Canlı, Cash Önder Şahin, Allame ve Zadex Music de sahnede olacak.

29-30 EYLÜL / ALIŞVERİŞ ŞENLİĞİ BAŞLADI

Başarılı İş Kadınları Platformu (BİKAP) tarafından organize edilen Alışveriş ve Eğlence Şenliği bu yıl 29-30Eylül’de Crowne Plaza Florya’da kapılarını açıyor. Birbirinden farklı markalar ve ünlü isimlerin yer alacağı şenlik, iki gün boyunca katılımcıları ağırlayacak.  

30 EYLÜL / REÇİNENİN RENKLERLE DANSI

Ressam Nadide Goldştayn’ın ikinci kişisel sergisi, Bodrum Pasha Art galerisinde 30 Eylül’e kadar sanatseverlerle buluşuyor. Goldştayn’ın resimlerinde kullandığı sıra dışı malzemeler içinde Türkiye’de henüz çok yeni olan reçine de bulunuyor.  Reçine katmanlarının canlı renkler ve altın tozu ile dansı her bir tabloyu farklı kılıyor.

24 EYLÜL/ SANAT DOLU HAFTASONU

DasDas her hafta farklı tiyatro oyunlarını izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor. Yarın Ali Yoğurtçuoğlu, Arif Pişkin, Duygu Üstünbaş ve İnanç Konukçu’nun rol aldığı Kayıp El sahnede olacak. Hayal kırıklıkları ve yüzleşmeler temelinde yeniden inşa edilmeye çalışılan yaşamların esprili bir dille anlatıldığı oyun tiyatro tutkunlarını bekliyor. 

23 EYLÜL / VERDİ’NİN MEŞHUR MACBETH’İ İSTANBUL’DA

Shakespeare’in en önemli trajedilerinden biri olan ve en ünlü İtalyan bestecilerinden Giuseppe Verdi’nin bestesiyle operaya uyarlanıp hayat bulan Macbeth, bugün İstanbul’da izleyiciyle buluşacak. Dünyanın en ünlü sanatçılarını sahnesine taşıyan Metropolitan Opera, Shakespeare’in ölümsüz eserinden, Giuseppe Verdi’nin dehasıyla operaya aktarılan ‘Macbeth’ ile başlayacak. Akmerkez CinemaPink salonlarında New York’tan canlı yayın ile opera severlerle buluşacak olan gösteri için yerinizi almayı unutmayın.

23 EYLÜL  /DİLLERDEN DÜŞMEYEN ŞARKILARIYLA…

Türk müziğinin duayenlerinden usta isim Selami Şahin, yıllardır sahne aldığı Jolly Joker’de bu sezonda konserleri aracılığıyla sevenleri ile buluşacak. Dillere pelesenk olan şarkılarını müzikseverler için seslendirecek olan sanatçı, bugün mekanın Antalya’daki şubesinde sahne alacak. Başarılı sanatçı, unutulmaz besteleri ve güçlü sesi ile dinleyicilere kaliteli müzik eşliğinde bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.