4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

Sharapova değil Sugarpova

Forbes dergisinin 2011 listesine göre en çok kazanan kadın sporcu unvanına sahip Maria Sharapova da kendi markasını kurdu.

Trend Çadırı/HAZIRLAYAN: BERRİN HABERVEREN/[email protected]15 Eylül 2012 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Sharapova değil Sugarpova

Ancak meslektaşları ya da diğer ünlü kadınlar gibi ayakkabı, çanta, elbise tasarlamak yani moda dünyasına girmek yerine gıda sektörüne el attı. En son Amerika Açık’ta Belaruslu tenisçi Victoria Azarenka’ya yenilerek turnuvadan elenen, 25 yaşındaki güzel tenisçi küçüklüğünden beri şekere düşkünmüş. Ailesi tenis antrenmanlarından sonra ona lolipop alırmış ama Rusya’da her an sevdiği marka şekeri bulmak mümkün olmuyormuş. Kendini yiyecekler ve şekerle tedavi ettiğini söyleyen Sharapova sonunda bu tutkusunu işe dönüştürmeye karar vermiş. Sharapova’nın Sugarpova adını verdiği yumuşak şekerlerinin hem ambalajları hem şekilleri çok sevimli. Ayakkabı ve çantadan tenis topuna onlarca çeşit şekerin olduğu Sugarpova şimdilik sadece İngiltere, ABD ve Dubai’de satılıyor. İncelemek isterseniz www.sugarpova.com adresine göz atabilirsiniz.

İÇİNDE SAF ALTIN SAKLI

ARMANI, Paris’in alışveriş tapınağı olarak anılan Le Bon Marché Rive Gauche’un 160’ıncı yaşını kutlamak için Binbir Gece Koleksiyonu’na yeni bir parfüm ekledi. Sınırlı sayıda üretilen Rose d’Arabie adlı parfüm Damask gülü, amber ve paçuli özlerinin yanı sıra saf altın içeriyor. Fiyatı da 325 dolar (yaklaşık 589 TL).

YOLUNUZ GALATA’YA DÜŞERSE...

GALATA’DA bulunan Atelier 55, Vivienne Westwood, Philip Treacey, David Koma, Holly Fulton, Jean Pierre Baraganza, Bora Aksu, Burak Uyan, Notting Hill Design, David Koma, Illesteva, Dominic Jones gibi dünyaca ünlü markalar ve tasarımcıların ürünlerini bulabileceğiniz bir mağaza... Üstelik her geçen gün marka çeşitliliği artıyor. Mesela bu sezon bünyesine Gwyneth Paltrow, Olivia Wilde, Blake Lively, Kate Bosworth, Jessica Alba gibi isimlerin ayağından çıkarmadığı Aperlai’yi ekledi. Bu şık çizme de o koleksiyondan...

WARHOL’E SAYGI

NARS’IN yeni koleksiyonu görülmeye değer! Ünlü pop art sanatçısı Andy Warhol’ün ilham kaynağı olduğu The Nars Andy Warhol Holiday Collection kullanılmaz saklanır. Her şeyden önce ambalajları muhteşem. Ancak renkler de es geçilemeyecek kadar canlı. Favorim Warhol’ün siluetinin yer aldığı farlar. Sınırlı sayıda üretilen koleksiyon yurtdışında 1 Ekim’de Sephora’da, 1 Kasım’da ise diğer mağazalarda satışa çıkacak.

MÜCEVHER GİBİ GÖZLÜK

VENEDİK Film Festivali sona erdi ama modaya etkisi kolay kolay geçmeyecek. Valentino’nun festival için tasarladığı güneş gözlüklerini bence bu kış sık sık göreceğiz. Yakut, topaz, zümrüt gibi değerli taşların kullanıldığı gözlükler ocak ayında 700 dolar (yaklaşık 1270 TL) etiketle Valentino butiklerinde olacak.