3 Mayıs 2024 Cuma / 25 Sevval 1445

Resimli cuma mesajları Hadisli, Ayetli mesajlar! Çiçekli, güllü cuma mesajları

Resimli cuma mesajları, mübarek güne girmiş olmakla birlikte yoğun olarak paylaşılmaya başlandı. Özellikle Çiçekli cuma mesajları WhatsApp, Facebook, Instagram gibi sosyal medya mecralarında sıkça paylaşılıyor. Cuma günü, af ve mağfiret kapısının aralandığı bir gündür. Cuma namazı ile taçlanan bu mübarek günde yakınlarınıza gönderebileceğiniz en yeni Çiçekli, güllü cuma mesajlarını haberimizde derledik. İşte Uzun ve kısa, dualı, anlamlı ve en güzel resimli, güllü, Hadisli, Ayetli cuma mesajları 2023 yeni Çiçekli cuma mesajları..

9 Haziran 2023 Cuma 11:11 - Güncelleme:
Resimli cuma mesajları Hadisli, Ayetli mesajlar! Çiçekli, güllü cuma mesajları

Cuma mesajları yazılı, anlamlı, dualı en güzel sözler mübarek cuma gününde sosyal medyada paylaşılmaya başlandı. Müslümanlar her hafta yakınlarına 'Hayırlı cumalar' temennilerini resimli cuma mesajları aracılığıyla birbirlerine gönderiyor. Bu kapsamda Yeni, en güzel, anlamlı, çiçekli ve güllü cuma mesajlarını haberimizde derledik. İşte WhatsApp, SMS ve durum gönderisi olarak paylaşabileceğiniz Hayırlı cumalar, yeni, en güzel, anlamlı, Çiçekli, güllü cuma mesajları, Resimli, Hadisli, Ayetli cuma mesajları

RESİMLİ CUMA MESAJLARI HADİSLİ, AYETLİ GÖRSELLER

'Şüphesiz (bilsinler) ki O Allah, bizzat rızkı veren kuvvet ve kudret sahibidir. Hiç kuşkusuz o zulmedenlere de, (geçmiş) arkadaşlarının (azaptaki ) payı gibi bir pay vardır. Şimdi gelmesi için acele etmesinler. ' (Zariyat ~58,59) Cuma Gününüz Bin Mübarek Olsun. Dua eder, Dua beklerim. Selamlar.

Ey iman edenler! Cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah'ın zikrine koşun ve alışverişi bırakın. Eğer bilirseniz bu, sizin için daha hayırlıdır. (Cum'a, 62/9) Hayırlı cumalar.

Allah'ım! Geçmiş ve gelecek, gizli ve açık bütün günahlarımı bağışla! Benim ilâhım Sensin. Senden başka ilâh yoktur. (Buhârî, Tevhîd, 35) Hayırlı cumalar.

Allah'ım, ey insanların rabbi! Zararımızı gider, şifa ver. Şifa veren sensin. (Buhari, Tıbb, 38)

Ey İnsanoğlu! Gaflet uykusundan uyanın! Bekliyor bizi bu o dehşetli günler tövbe edin kardeşler Allah affeder..Hayırlı Cumalar.

Şüphesiz benim namazım, ibâdetlerim, hayatım ve ölümüm âlemlerin Rabbi Allah içindir. (En'âm, 6/162) Hayırlı Nurlu Cumalar.

Allah tarafından geri çevrilmesi, Mümkün olmayan gün gelmeden önce, Rabbinizin çağrısına uyun. O gün sizin için ne sığınılacak bir yer ne de günahlarınızı inkara imkan vardır. Göklerin ve yerin mülkü ve hükümranlığı yalnız Allah'ındır. (Şura, 47-49) Cuma Gününüz Mübarek olsun! Dua eder Dua beklerim. Selamlar.

Biliniz ki, kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur. Ra'd,13/28. Hayırlı Cumalar.

Bilerek Hakkı batıla karıştırmayın. Hakkı gizlemeyin. (Bakara – 42) Cumanız Mübarek Olsun. Selam ve Dua ile.

Allah'ım! Bana kendi sevgisini ve senin yanında sevgisi bana fayda verecek kimsenin sevgisini ver. (Tirmizî, Deavât,73.) Cumanız mübarek olsun...

Ey iman Edenler Allah'ı çokça zikredin. (Ahzab – 41) Hayırlı Cumalar!

Allah'ım! Sen affedicisin, Kerim'sin, affı seversin, beni affet. (Tirmizî, Deavât, 84.) Hayırlı cumalar...

ÇİÇEKLİ, GÜLLÜ CUMA MESAJLARI

Gevşemeyin, hüzünlenmeyin. Eğer iman etmiş kimseler iseniz üstün olan sizlersiniz.( Al-i İmran suresi: 139)

Her gününüz hayır, her gününüz bereket, barış, huzur, kardeşlik ve güzelliklerle dolsun. İbadetleriniz makbul, dualarınız kabul, cumanız mübarek olsun.

Allah'ım; Yolda olana "Selâmet" Hasta olana "Afiyet" Darda olana "Metanet" Nasip Eyle.. Hayırlı cumalar.

Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Cumanız mübarek olsun.

Cuma gününde bir saat vardır ki Müslüman, bu saate isabet ederek hayırlı bir şey isterse Allah ona istediğini verir. (Müslim, Cuma, 15) Hayırlı Cumalar.

Önce yoIIar uzanır hakka yürümek için; tomurcukIar, güIIer açar onu görmek için, dua eden biri var senin için... Sen de dua et Allah için... Cumanız mübarek oIsun.

Yerin, göğün, mülkün ve her türlü iyiliğin sahibi, Yüce Mevlam'ın ümidinizi kaybettiğinizde sizin için yazdığı kaderin, hayallerinizden daha güzel olduğunu hatırlatacağı, gönlünüzce bir gün olsun inşallah. Hayırlı cumalar.

Ey Büyük Rabbim! Dinimizden dolayı bizi yok etmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizleri o büyük İslam dininin yolundan ayırma.... Hayırlı Cumalar