25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

EDHO dizisi ekrana kaldığı yerden devam ediyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni bölümü ile ekrana kaldığı yerden devam ediyor.

10 Ekim 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
 EDHO dizisi ekrana kaldığı yerden devam ediyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 110.son bölümü ile dün akşam izleyiciyi ekrana kilitledi. Reyting sıralamalarında birinci olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinde bu hafta Parayla ikna edilemeyecek Hızır'ı sevdiklerinin canıyla yola getirmeye çalışan Muzi, hedefine koyduğu Çakırbeylileri bir bir ölümle yüzleştirmeye kararlıdır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 111.YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 111.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın 14 Ekim Pazar akşamı yayına girmesi bekleniyor. Fragman görüntüleri yayınlanır yayınlamaz haberimizdeki yerini alacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 110. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) son bölümü ile Parayla ikna edilemeyecek Hızır'ı sevdiklerinin canıyla yola getirmeye çalışan Muzi, hedefine koyduğu Çakırbeylileri bir bir ölümle yüzleştirmeye kararlıdır. Eğer bu yol da işe yaramazsa namlusunu, önünde duran Hızır'a doğrultup yolunu açacak, dostlarıyla ticaretine devam edecektir. İzzet ise Muzi'nin Ateş'le işbirliği içinde yaptığı suikastlardan rahatsızdır. Üzerine bir Çakırbeyli kanı sıçramasındansa uzlaşma yoluna gitmeyi tercih eder; fakat kendi kurallarıyla…

Düşmanlık etmeden önce dost elini uzatmayı seçen Hızır'ın eli havada kalırken, İzzet de yeni ortaklıklarıyla ilgili tehditlerden nasibini alacaktır. Alparslan'ın birdenbire ortaya çıkan sevgilisini gerçekçi bulmayan Davut, yeğeninin seçimleriyle ilgili endişe duymaktadır. Bu yüzden şüphelendiği adamla ayarladığı görüşmede kendisine uyarılarda bulunarak, Alparslan'dan uzak durmasını ister. Bu sırada sevgili görümündeki koruma Meltem de Çakırbeylilerin akıllarına getirdikleri fakat dile getiremedikleri şüphenin gerçek olduğunun bilgisini verir. Dostlarından hiçbirine hainliği konduramayan Hızır'ın korktuğu başına gelmiştir. Düşmanlığı ortaya çıktığında herkesi derinden sarsacak olan Ateş'in yeni planları, O'nu dost bilenlerin yakın zamanda yıkımı üzerinedir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 110.BÖLÜM FRAGMANI

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 109. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hızır, annesine ve evdeki herkese İlyas'ın otelinden uzak durmalarını söyler. İşe yerleştirdikleri adamlar hiç bir işe yaramazlar. Hızır'ın öldürdüğü Devran MOSSAD'ın adamıdır. Mossad'ın en etkin taşeronlarından biri olan Muzi ile karşı karşıya gelir. İzzet, Fuat'a Muzi'nin MOSSAD'ın hedefine Hızır'ın yerine yeğeni Alparslan'ı koymasını söylemesini ister. Alparslan babasının eski arkadaşı ile yeniden buluşur. Gizli istihbarattan olan bu kişi, Mossad'ın radarına girdiklerini ve Çakırbeylilerden birini öldüreceklerini söyler. Alparslan'ın yaşaması Hızır'ın yaşamasından daha önemlidir. Bu arada Alparslan babasının eski arkadaşından Hızır'ın adamlarından birinin onlara çalışan biri olduğunu öğrenir.

EDHO'YA YENİ TRANSFER Mİ VAR?

Bu sezon Mustafa Üstündağ ve Hüseyin Avni Danyal'ın da katılımıyla oyuncu kadrosu daha da güçlenen projeye Deniz Çakır'ın ardından hangi kadın oyuncuların katılacağı ise merak konusu olmuştu. İddialara göre güzel oyuncu Selin Işık EDHO'ya transfer oluyor.