4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

Annenin Sırrıdır Çocuk 9.bölüm full izle! Annenin Sırrıdır Çocuk 9. Bölüm izle!

Annedir Sırrıdır Çocuk, 9. bölümüyle Tv8'de ekrana geldi. Başrollerinde Engin Öztürk, İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci ve Olgun Toker'in yer aldığı dizinin yeni bölümünde Saldun Meryem'den şüpheleniyor. Diğer yandan Meryem kayınvalidesi tarafından tehdit ediliyor. Meryem bu çıkmazdan nasıl kurtulacak? Annenin Sırrıdır Çocuk 9.bölüm full izleme linki haberimizde yer alıyor. Annenin Sırrıdır Çocuk izle 9. bölüm!

1 Haziran 2022 Çarşamba 19:28 - Güncelleme:
Annenin Sırrıdır Çocuk 9.bölüm full izle! Annenin Sırrıdır Çocuk 9. Bölüm izle!

Annenin Sırrıdır Çocuk 9. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Ekrana geldiği ilk günden itibaren büyük beğeni kazanan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin 9.bölümünde Meryem, konuşmak için Defne'yi sıkıştıran Çınar'ın kafasına şişeyle vuruyor. Çınar'a ne olacak? İşte yeni bölümde yaşananlar... Annenin Sırrıdır Çocuk izle 9. bölüm full izle!

ANNENİN SIRRIDIR ÇOCUK İZLE 9. BÖLÜM YOUTUBE!

NTC Medya imzalı, yönetmenliğini Müge Uğurlar'ın üstlendiği, senaryosunu Makbule Kosif ve Gülsev Karagöz'ün kaleme aldığı, başrollerini İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci, Engin Öztürk ve Olgun Toker'in paylaştığı Annenin Sırrıdır Çocuk, her Çarşamba Tv8'de.

ANNENİN SIRRIDIR ÇOÇUK 9.BÖLÜM FULL İZLE

Yapımını Ntc Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, TV8 ekranlarının yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk 9. bölümüyle ekrana geldi.

ANNENİN SIRRIDIR ÇOCUK 9. BÖLÜM ÖZETİ

Defne'nin Sadun'a "Senden iyi bir baba olacak" sözü Annenin Sırrıdır Çocuk 9. bölüme damga vurdu. Sabriye oğlunun hatırına Meryem'in ayağına gitmiştir ancak bambaşka hesaplar içindedir...

Meryem, kayınvalidesi tarafından boşanmaya zorlanır.

Meryem için artık onu köşeye sıkıştırmaya çalışan tüm kişilerden kurtulma zamanıdır. Birinci sırada ise Reha vardır.

Meryem onu köşeye sıkıştıran herkesten kurtulmak için bir plan yapar. Meryem ne yapacak?

Artık daha güçlü olan Meryem'in yeni hamlesi merak edilirken Sadun ve Defne, birbirilerine yakınlaşmaya başlar.

Defne, Çınar ile ilişkisinin bittiğini ona kabul ettirmeye çalışır.

Sadun ise Defne 'nin işine sarılarak acısını biraz hafifletmek için devreye girer. Fakat Sadun'un en büyük sürprizi bu değildir, herkesin hayatını kökten değiştirecek büyük bir hamle yapar.

Annenin Sırrıdır Çocuk 9. bölümde Saldun Meryem'i sorgular.

Sevdiği kadının çocuğunu bulmak için her yolu deneyen ama bir türlü sonuç alamayan Sadun, Defne'nin çektiği acılar karşısında kendini çaresiz hissettiğinden onu bu karamsar ruh halinden biraz olsun çıkarabilmek için Defne'nin iş hayatını hareketlendirmek için devreye girer. Ama Sadun'un en büyük sürprizi bu değildir.

Oğlunun bulunacağına dair inancını asla kaybetmeyen Defne, Çınar ile ilişkisinin bittiğini ona kabul ettirme derdindedir.

Sadun herkesin hayatını kökten değiştirecek büyük bir hamle yapar.

Saldun Meryem'den şüphelenerek onun ne zaman doğum yaptığını sorar. Meryem yolun sonuna mı geliyor?

ÖNCEKİ BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Sedef ve Çınar'ın yasak ilişkisi ortaya çıkınca dengeler değişir. Kimseye güveni kalmayan Defne bir darbede Sadun'dan alır.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin 8.bölümünde Defne, Çınar ve Sedef'in ilişkisini öğrenmiştir. En yakın arkadaşıyla kocasının ihanetiyle yıkılan Defne, "İki aşağılık birbirinizi bulmuşsunuz" diyerek onlardan uzaklaşır.

Çınar ise Sedef'i düzenini bozmakla suçlar.

Defne, bebeğine kavuşmak için Saldun'la birlikte aramaya devam ederken Meryem'i korku sarar. Şüpheli kadının profili üzerinden konu araştırılırken Meryem paniğe kapılır.

Türkan Meryem'in karanlık geçmişini Sabriye'ye anlatır. Meryem ile Sabriye karşı karşıya gelir. Fakat Nuh beklenmedik bir hamle yapar.

Sabriye ise torununu Meryem'den alabilmek için elindeki son kozları oynar.