2 Mayıs 2024 Perşembe / 24 Sevval 1445

Arka Sokaklar'da operasyon başlıyor

Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Arka Sokaklar 496.son bölümde yeni bir operasyon başladı.

24 Kasım 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Arka Sokaklar'da operasyon başlıyor

Arka Sokaklar 496.son bölümde Pınar, Zeyno’yu okuldan almaya gider. Bu sırada maskeli adamlar Zeyno'yu kaçırır. Pınar, feryatlar içinde çocuğunu kurtarmaya çalışır; ancak, elinden bir şey gelmez. Panik olmuş bir halde Ali’yi arar. Rıza Baba torununun kaçırıldığını öğrenince kalp krizi geçirir ve hemen hastaneye kaldırılır. Zeyno, korkmaya başlar. Küçük kızın köy evinden görüntüleri, ekibe gönderilir. Ali görüntüleri izleyince sinir krizi geçirir. Zeyno’yu kaçıranlar silahları istemektedirler. Nimet'e kurulan tuzak, Hakan'ın hayatını tehlikeye sokuyor! Tornunun kaçırıldığını öğrenen Rıza Baba kalp krizi geçiriyor!

Arka Sokaklar 496. Bölüm cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Pınar'ın kaçırılan kızı, Rıza Baba'ya karşı koz olarak kullanılıyor! Torununun kaçırıldığını gören Rıza Baba kötüleşir. Ekip, Ali'nin kızını kurtarmak için tüm imkanlarını kullanır. Mesut, tüm bu planların arkasında olduğunu bildiği kişiyle yüzleşir.

ARKA SOKAKLAR 497.BÖLÜM FRAGMANI

Arka Sokaklar 497.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman görüntüleri yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır.

ARKA SOKAKLAR 496.BÖLÜM ÖZETİ

Köşeye sıkışan çete Rıza Babanın torunu Zeyno'yu kaçırıyor!

Arka Sokaklar 496.son bölümde Pınar, Zeyno’yu okuldan almaya gider. Bu sırada maskeli adamlar Zeyno'yu kaçırır. Pınar, feryatlar içinde çocuğunu kurtarmaya çalışır; ancak, elinden bir şey gelmez. Panik olmuş bir halde Ali’yi arar. Rıza Baba torununun kaçırıldığını öğrenince kalp krizi geçirir ve hemen hastaneye kaldırılır.

Zeyno, korkmaya başlar. Küçük kızın köy evinden görüntüleri, ekibe gönderilir. Ali görüntüleri izleyince sinir krizi geçirir. Zeyno’yu kaçıranlar silahları istemektedirler.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ - KANAL D

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nimet kullandığı maddelerin etkisiyle kendinden geçmiştir. Ekip, Nimet’e tuzak kurar. Hakan, gizli görev sebebiyle, barda, Nimet’in beline sarılır ve onunla flört eder. Birlikte bardan eve geçerler. Ekip, diğer taraftan dinleme yapmaktadır. Hakan ve Nimet’in görev icabı da olsa yakınlaşmasından dolayı Aylin’in içi içini yer. Eve geçtiklerinde İlyas evde beklemektedir. Hakan’ın hayatı ciddi bir şekilde tehlike altındadır.