24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Arka Sokaklar son bölüm nefes kesti

Arka Sokaklar 500. Bölüme Özel Fragman yayında! Arka Sokaklar son bölümü ile dün akşam izleyicisiyle buluştu.

8 Aralık 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Arka Sokaklar son bölüm nefes kesti

Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Arka Sokaklar 498.son bölümünde; Rıza Baba, tehdit almaya devam eder. Bir yandan kızı Pınar'ın kaybolmasıyla mahvolan Rıza Baba, diğer yandan onu tehdit edenlerle mücede etmek zorunda kalır. Pınar'ın yokluğu başta Ali olmak üzere herkesi korkutur. Pınar kızının bulunamamasına daha fazla dayanamaz ve bir viyadüğe çıkarak intihar etmeye kalkışır.

Arka Sokaklar 500. Bölüme Özel Fragman yayında! Arka Sokaklar 500. Bölümüyle 21 Aralık Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Çok çatıştılar, çok çalıştılar; ama, hiç yorulmadılar! Bazen hüzünlendiler, bazen güldüler! Tam 500 bölümlük gururun sahibi oldular! Şimdi kutlama zamanı! Tam 500 bölümdür bizi bırakmayan sevenlerimize teşekkürler!

 

TV YAYIN AKIŞI - BUGÜN TELEVİZYONDA NE VAR? - CANLI TV İZLE

 

ARKA SOKAKLAR 499.BÖLÜM FRAGMANI

Arka Sokaklar 499.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman görüntüleri yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır.

ARKA SOKAKLAR 498.BÖLÜM ÖZETİ

Altan'ın ifadesi davanın seyrini değiştirecek mi?

Arka Sokaklar 498.yeni bölümünde; Rıza Baba, tehdit almaya devam eder. Bir yandan kızı Pınar'ın kaybolmasıyla mahvolan Rıza Baba, diğer yandan onu tehdit edenlerle mücede etmek zorunda kalır. Pınar'ın yokluğu başta Ali olmak üzere herkesi korkutur. Peki Pınar, intihar mı edecek? Ekip, Pınar'ı başına bir şey gelmeden kurtarabilecek mi?