26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Arka Sokaklar dizisinde geçtiğimiz hafta neler oldu?

Arka Sokaklar son bölüm ekrana geldi. Arka Sokaklar dizisi yeni 501.bölüm fragmanı yayınlanacak mı?

23 Aralık 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Arka Sokaklar dizisinde geçtiğimiz hafta neler oldu?

Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Arka Sokaklar dizisinde; Hüsnülerin mahallesine Meryem isimli bir kadın taşınır. Zeliha ve Tekin, Meryem’den hiç hoşlanmamıştır. Meryem’i, babalarını baştan çıkarmaya çalışan bir tehlike olarak görmektedirler. Nazike, Hüsnü ve Meryem’i yakıştırır ve arayı bulmaya çalışır. Rıza’nın göreve iade yazısı gelmiştir. Artık mesleğine dönebilecektir. .

ARKA SOKAKLAR 501.BÖLÜM FRAGMANI

Arka Sokaklar 501.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kanal D ekranlarında yayına girmesiyle birlikte Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı haberimizdeki yerini alacaktır.

ARKA SOKAKLAR 500.BÖLÜMDE İZLEYİCİYİ NELER BEKLİYOR?

Arka Sokaklar 500.bölümünde bu hafta; gizli görevdeki Hakan deşifre oluyor!

Mesut ve Selin düğün hazırlıkları yaparken, Hüsnü Çoban ise özel hayatını yoluna koymaya çalışıyor. Hakan ise tehlikeli bir durumun tam göbeğine düşüyor.

 

TV YAYIN AKIŞI - BUGÜN TELEVİZYONDA NE VAR? - CANLI TV İZLE



Ekip uzun süren zor zamanların ardından yemek yemek için bir araya geliyor. Hüsnü ise mahalleye yeni taşınan yan komşu ile üst üste denk felen tesadüfler sonucu çocuklarına yakalanıyor. Çocuklar ise babalarının bu durumundan hoşlanmayıp bir plan kurmaya başlıyorlar. Hakan ise tehlikeli bir durumun içine düşüyor.

Hüsnülerin mahallesine Meryem isimli bir kadın taşınır. Zeliha ve Tekin, Meryem’den hiç hoşlanmamıştır. Meryem’i, babalarını baştan çıkarmaya çalışan bir tehlike olarak görmektedirler. Nazike, Hüsnü ve Meryem’i yakıştırır ve arayı bulmaya çalışır.

Rıza’nın göreve iade yazısı gelmiştir. Artık mesleğine dönebilecektir. Arif Müdür, İl Emniyet Müdür Yardımcısı olmuştur. Yerine de Engin Müdür atanmıştır.