16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Arka Sokaklar 630. son bölüm izle! Arka Sokaklar 630. Bölüm full izle!

Arka Sokaklar, bu hafta 630.bölümü ile izleyici karşısına geçti. Arka Sokaklar 630. bölümde Rıza Baba, Engin ile birlikte İlyas'ı araştırmaya başlar. Aradaki sis perdesi giderek aralanır. İşte Arka Sokaklar 630. son bölüm full izleme sayfası ve son bölümde yaşananlar...

3 Haziran 2022 Cuma 20:15 - Güncelleme:
Arka Sokaklar 630. son bölüm izle! Arka Sokaklar 630. Bölüm full izle!

Arka Sokaklar 630. bölümüyle ekrana geldi. Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar 630. bölümde Mesut'un ekipten habersiz yaptıkları başına iş açıyor. Arka Sokakların son bölümünde; Rıza Baba, kız Pınar ile Caner'in sözünü kıyarken Latif Beyin, Hüsnü'ye söyledikleri herkesi şaşırtıyor. Latif Beyin Rıza Baba ile arasında neler yaşandı? Arka Sokaklar 630. son bölüm tek parça izle!

ARKA SOKAKLAR 630. BÖLÜM FULL İZLE

Arka Sokaklar, her hafta Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de...

ARKA SOKAKLAR 630. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Rıza Baba ile Caner'in dayısı İlyas arasındaki husumet yüzünden Pınar'ın hayatı tehlikede mi?

Pınar, Caner ile birlikte İlyas'ın çiftliğine girmiştir. Caner'in dayısı İlyas'ın 20 yıl önce ölen oğlunun intikamını alacağını söylemesi Pınar için bir tehlike arz etmektedir. Rıza Baba ise, Engin ile birlikte İlyas'ı araştırmaya başlar. Aradaki sis perdesi giderek aralanır.

EKIBIMIZ, AILELERI ILE BIRLIKTE ÖDÜL ALIYOR!

Zorlu mücadelelere giren ekibimiz silah kaçakçısı çeteyi çökertmek için gününü, günlerine katıyor. Bir trafik kazası, işlerin ters gitmesine neden oluyor. Bu sırada ekibimiz ödül alarak ailelerini gururlandırıyor.

Ayfer'i rehin alan Şahin alt edilir. Şahin hapishaneye gönderilirken Ayfer ise rehabilitasyon merkezine yatırılır. Henüz intikam almaktan vazgeçmeyen Şahin'in bir planı daha vardır.

Üç genç bir market soygununa karışır. Soygundan kazandıkları paranın etkisiyle mutluluktan uçan gençlerin henüz bilmedikleri bir şey vardır. Soydukları market mafya babası Aybars'a aittir. Ekibimiz soyguncuları ararken mafya babası Aybars ve adamları da boş durmayacaktır.

Fadik isimli sokakta mendil satan küçük bir kız kaza geçirir. Kızı hastaneye götüren Ezgi ve Cemal Fadik'in annesi Esma ile tanışır. Esma Cemal'e tuhaf davranmaktadır. Cemal, Esma'nın bu davranışının sebebini anlayamaz.