24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Arka Sokaklar dizisi yine çok konuşulacak

Arka Sokaklar 490.yeni bölüm fragmanı ve Arka Sokaklar son 489.bölüm izleyiciyle buluştu.

6 Ekim 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Arka Sokaklar dizisi yine çok konuşulacak

Arka Sokaklar dizisinde Ekip, Mesut'u kurtarmayı başarabilecek mi? Ekip, çete tarafından yakalanan Mesut'u kurtarmaya çalışıyor! Mesut, Polat’ı konuşturmayı başarır. İsmail Dağdeviren’in dosyasını Rıza Baba’ya verir. İsmail, Polat’ın konuştuğunu öğrenince Yavuz’u, Oğuz’u vurması için görevlendirir. Yavuz, Oğuz’u vuracakken bıçak yanlış kişiye saplanır.

Arka Sokaklar, geçtiğimiz hafta (28 Eylül) yayınlanan bölümü ile yine zirvede! “Arka Sokaklar” zirvede!

Kanal D’nin, Erler Film imzalı, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, Alp Korkmaz, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar, Nazlı Tosunoğlu, İpek Yaylacıoğlu Usta, Hülya Kalebayır Çelik, Merve Oflaz’ın ye aldığı, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı fenomen dizisi “Arka Sokaklar” dün akşam (28 Eylül) yayınlanan bölümü ile yine zirvede.

Dizi, Tüm Kişilerde 6,58 reyting 17,26 izlenme payı alarak günün en çok izlenen yapımı oldu!

ARKA SOKAKLAR 489.BÖLÜM ÖZETİ

Ekip, çete tarafından yakalanan Mesut'u kurtarmaya çalışıyor! Mesut, Polat’ı konuşturmayı başarır. İsmail Dağdeviren’in dosyasını Rıza Baba’ya verir. İsmail, Polat’ın konuştuğunu öğrenince Yavuz’u, Oğuz’u vurması için görevlendirir. Yavuz, Oğuz’u vuracakken bıçak yanlış kişiye saplanır.

Metin, Asiye’den sağdıkları sütü eve getirecekken, Tekin ondan acil para ister. Metin, konservatuara giderek parayı götürür. Sağdığı süt başka bir gencin kahve termosuyla karışır. Tekin’in acilen bu olayı çözmesi gerekmektedir.


Selin'in, İzmir’e gitme durumu netleşmiştir. Yolculuk için hazırlıklarını yapar. Mesut bu duruma çok içerler. Selin’i bu kararından döndürmek için radikal bir karar verir. Ancak, bu kararını Selin’e açıklayıp açıklayamayacağı da merak konusudur.

Bir kurye İsmail’e yüklü miktarda para götürür. Ekip, döviz bürosundaki çalışandan adres bilgisi alır. Ekip, adrese gider ve etrafı kuşatır. Halis, kuryeyi yere düşürür. Bir torba toplayıcı kuryedeki çantayı alır ve ortadan kaybolur. Çantayı alan kişi hiç ummadık biri çıkacaktır.