26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Arka Sokaklar dizisinde yeni operasyon

Arka Sokaklar'da bu hafta ekip yeni bir operasyon peşinde...

21 Eylül 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Arka Sokaklar dizisinde yeni operasyon

Arka Sokaklar'ın 486. Son bölümünde ekip, Bahar'ın kuzeni Çiçek'in ölüm nedenini araştırıyor! Nazike ve Zeliş, Hüsnü'yü genç kadınlarla samimi bir şekilde muhabbet ederken buluyorlar! Aylin ve Hakan tekrar nikah masasına oturuyor!

Başrollerinde Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü Çoban), Oya Okar (Selin Komiser), Alp Korkmaz (Ali), Özlem Çınar (Aylin) ve Ozan Çobanoğlu’nun olduğu fenomen dizi Arka Sokaklar, kadrosuna Merve Oflaz’ın da katılmasıyla yeni sezonuna bomba gibi giriyor! Arka Sokaklar 487. Bölüm ve yeni sezon cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de

ARKA SOKAKLAR 487. BÖLÜM ÖZETİ

Çocuk kayıpları ekibimizi zor durumda bırakıyor! Kaybolan çocuk vakaları gitgide artmıştır. Öfkeli bir kamuoyu oluşur. Ekibimiz bu duruma son vermek için gece gündüz çalışır. Saffet’in cenaze töreni yapılır. Seyfi sorgusunda ailesi ile ilgili birçok bilgi verir ancak esrarengiz bir şahit, emniyet binasına gelir.

Suna ve kızı Figen bir cinayete tanık olurlar. Ekibimiz Suna ve kızını koruma altına alır. Figen okuldaki tiyatro müsamerelerine gitmek konusunda diretir. Ekibimiz tehlikeli olacağı konusunda uyarsa da Figen gizlice gitmeye yeltenir.

İzmir’den Özer müdür, emniyete ziyarete gelmiştir. Selin’in de eski müdürüdür. Müdür Selin’in tayinini İzmir’e almasını ister. Selin net bir cevap vermemiştir ama emniyete tayin yazısı gelir. Özellikle Mesut olmak üzere, herkes bu tayin konusuna çok şaşırır.

ARKA SOKAKLAR 486. SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ekip, Bahar'ın kuzeni Çiçek'in ölüm nedenini araştırıyor. Bahar’ın kuzeni İstanbul’a ziyarete gelmiştir ve bu süreçte Bahar’da kalacaktır. Bahar, Çiçek’i arkadaşlarıyla buluşacağı mekana bırakır. Bahar, Hakan ve Aylin’in nikahına eşlik ederken Çiçek, Bahar’ı aramış ve ulaşamamıştır. Ertesi gün Çiçek, bir otelin önünde ölü bulunur. Bahar, öğrenince sinir krizi geçirir. Olayın perde arkasındaki isimleri bulmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır.

Hakan ve Aylin’in barıştığından ekip habersizdir. Hakan herkesi operasyona gidermişçesine bir mekana toplar. Ekip, Hakan ve Aylin’in barıştığını ve yeniden nikah kıyacaklarını öğrenince şaşkına döner.

 

Son günlerde kaybolan çocuk sayısı artmıştır. Aileler endişelidir. Rıza Baba ve ekibi kaybolan çocukları sağ salim bulmak için harekete geçer. Kendilerine gelen en küçük istihbaratı bile dikkate alarak operasyona hazırlanırlar.