21 Temmuz 2026 Salı / 6 Safer 1448

Aşk Laftan Anlamaz son bölümü ve 9. Bölüm fragmanı

Aşk laftan Anlamaz dizisi yaz sezonuna damga vurmaya devam ediyor. Son bölümü ile izleyicileri mest eden Aşk Laftan Anlamaz Show TV’nin en çok izlenen dizilerinden birisi. Didem’in hamilelik olayı 8. Bölüme damga vurdu. Aşk Laftan Anlamaz 9. Bölüm fragmanında neler oldu? Aşk Laftan Anlamaz son bölümü ve 9. Bölüm fragmanına haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

18 Ağustos 2016 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Aşk Laftan Anlamaz son bölümü ve 9. Bölüm fragmanı

Aşk Laftan Anlamaz dizisi bu hafta 8. Bölümüyle izleyicisi ile buluştu. Dizinin yeni bölüm fragmanında özellikle Murat ve Hayat'ın aşk dolu bakışlarla yaşadığı dans sahnesi, yeni bölüme damga vuracak. Peki Aşk Laftan Anlamaz 9. bölüm fragmanında bu hafta neler var?

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜM ÖZETİ

Didem geçen bölüm “Hamileyim!” dedi ve bölümü kapattık. Sürekli bir korunma muhabbeti geçerken anladık ki Didem ”Korunuyorum,“ derken Murat’ı kandırmış. Biraz saf olan Didem karakteri bunu Tuval’e de bu şekilde anlattı ki doğruluk payı arttı. Emin olmak için Doruk da test yaptırdı Didem’e ve Didem test sonuçlarında hamile çıktı. Gerçekten hamile mi, yoksa bir oyun var mı bu konuda hala emin değiliz. Şimdilik yalan gibi durmuyor. Bu bölüm pek de öyle olmadığını gördük. Öncelikle Murat'ın Hayat'a tripleri gereksizdi. Kız sarhoştu gece, uyandığında olanları hatırlamadığını söyledi. Ancak Murat hatırlamıyor diye üzüldü ve karşısında yarı çıplaktı. Hayat'ın aklında soru işaretleri oluştu. Murat ilk başta hayal kırıklığı yaşamasına rağmen sonra "Belki hatırlamaman daha iyidir" dedi. Daha sonra Hayat hatırlamaya çalışıp sorular sorarken de trip attı. Yani ne yaptığını tam olarak bilemedik. Murat'ın tek vukuatı bu değildi elbette. Didem'in testinde de hamile olduğu ortaya çıktıktan sonra, Didem'den çocuğu aldırmasını istedi. Her ne olursa olsun ortada bir çocuk, onun kanından onun canından biri varken bunu söylemesi, ilk olarak aklına bunun gelmesi hiç hoş değildi. Olaya Didem'in çocuğu diye baktı, kendi çocuğum diye görmedi başta.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜMÜ VE 9. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ.

Ailenin tepkisi de beklediğimiz gibi değildi. Azime'yi severdik halbuki "Çay yapamayan kız çocuk yapmış!" ilk tepkisi oldu. Bu tepkiyi de geçtik "Bu bebek yüzünden o kızla evlenmene gönlüm razı olmaz!" dedi. İlk düşünülen şey dünyaya gelecek olan bebek değil, Murat'ın evlilik durumu oldu. Baba bu konuda en mantıklı yaklaşımları yaptı belki de... Hiç değilse o bebeğin Murat'ın da bebeği olduğunu söyleyen oydu. Sadece Didem'in bebeği olmadığını birilerinden duyabildik. Azime'nin Didem üzerinden gelinine laf çarpıtmasını da gördük. Meğer o da Doruk'a hamile kaldığı için apar topar evlenmişler. Azime'nin bu pişmanlığını dile getirişi hoş değildi. Sonuç olarak Doruk diye bir torunu var ve onu seviyor, kendi canından. Replikler üzerinde düşünülmeden yazılmış, hoş olmamış maalesef. Daha çok özen gerektiriyordu bu konuşmalar, yaklaşımlar diye düşünüyoruz.

Hayat öğrendiğinde evden çekti gitti ve Murat'a söyledikleri, olaya yaklaşımı takdire şayandı. Hiçbir kadın bebeğinin babası tarafından kovulmayı hak etmez, kesinlikle etmez. Murat'la konuşmak istemedi haklı olarak. Öncelik Didem'in bebeğiydi çünkü, onun gece yaşadıkları daha sonra geliyordu. Bu konuda haklı. Ancak akşamına gece ne yaşandığını sormak için Murat'la konuşmak isteyen de o oldu. Sabahki tavrını biraz koruyabilmesini isterdik. O an o tavırla yaklaştı haklı olarak ama sonra bitti. Bir önemi mi kalmadı durumun sabahtan akşama? Altı dolu dolu sahneler gerekiyordu, maalesef tatmin olamadık.

ÖNERİLEN VİDEO

Uyarıya tornavidalı saldırı! 226 bin liralık fatura çıktı

Kapat
Video yükleniyor...