26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Aşk Mantık İntikam 4. bölüm izle! Aşk Mantık İntikam 4. bölüm full izle!

Aşk Mantık İntikam 4. bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. FOX Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Aşk Mantık İntikam dizisinin başrollerinde Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel yer alıyor. Aşk Mantık İntikam 4. bölümde Esra ve Ozan tüm şirketin katıldığı partide birbirlerini kızdırmaya devam eder. Bu işten şüphelenen Çınar, Esra'yı Ozan ile aralarında ne olduğuna dair sıkıştırır. Esra Çınar'a gerçeği anlatacak mı? Aşk Mantık İntikam 4. bölümü izleme linki haberimizde yer alıyor. Aşk Mantık İntikam 4. bölüm full izle!

9 Temmuz 2021 Cuma 20:54 - Güncelleme:
Aşk Mantık İntikam 4. bölüm izle! Aşk Mantık İntikam 4. bölüm full izle!

Aşk Mantık İntikam 4. bölüm izleyenleri ekran başına kilitledi. FOX Tv'de yayınlanmaya başlayan yeni dizi, Kore yapımı Cunning Single Lady dizisinden uyarlanmıştır. Aşk Mantık İntikam 4. bölümde tüm şirket çalışanlarının katıldığı partide Esra'nın Çınar ile partide yakın durması Ozan'ı kıskandırır. Ozan'ın eski karısı hakkında kötü konuşmasına tahammül edemeyen Esra ortamı terkeder. Aşk Mantık İntikam 4. bölümü full izlemek için haberimizdeki linke tıklayın.

AŞK MANTIK İNTİKAM 4. BÖLÜM İZLE

Yapımını No: 9 Productions'un üstlendiği Aşk Mantık İntikam dizisinin yönetmenliğini Murat Öztürk üstlenirken senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal kaleme alıyor.

AŞK MANTIK İNTİKAM 4. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aşk Mantık İntikam 4. bölümde Çatıda kilitli kalan ve eski defterleri açan Ozan'la Esra hiç beklenmedik şekilde Çağla'ya yakalanmışlardır. Ozan ve Esra durumu nasıl açıklayacaklarını bilemezler.

Öte yandan Çınar'ın önerisiyle Menekşe'nin lokantası "Yakındakiler" uygulamasına katılır.

Ozan, Çınar'ın sürekli olarak Esra'ya ilgili davranmasından rahatsız olmaya başlar. Kendine itiraf edemese de git gide Esra'yı Çınar'dan kıskanıyordur.

Menekşe'nin lokantasının kalabalıklaşmasını hazmedemeyen Zümrüt ise hemen bu işi baltalama planları yapmaya başlar.

Çağla, Ozan'ı sevdiğini Çınar'a itiraf eder. Çağla'nın Ozan'la yakınlaşabilmesi için tüm şirket çalışanlarının da davet edildiği bir doğum günü partisi düzenlerler.

Çağla'nın doğum gününde Esra ve Ozan arasında ipler gerilir. Çınar ise Esra ve Ozan arasındaki bitmek bilmeyen gerilimin nedenini merak etmektedir.

Esra'ya, Ozan'la neden sürekli sürtüşme halinde olduğunu sorar. Köşeye sıkışan Esra, Çınar'a gerçekleri itiraf edecek midir?

Başrollerinde Burcu Özberk ve İlhan Şen'in rol aldığı Aşk Mantık İntikam dizisinde; Burak Yörük, Melisa Döngel, Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu ve Mehmet Yılmaz gibi başarılı oyuncular yer alıyor.