12 Mayıs 2024 Pazar / 5 Zilkade 1445

Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli 6. Bölüm full izle! Hacı Bayram Veli dizisi 6. bölüm izle!

Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli dizisi 6. bölümüyle TRT1'de izleyici karşısına çıktı. Hacı Bayram Veli dizisinin 6. bölümüne 'Madem seni kabul eden yok, kendin dizginleyeceksin nefsini!' sözü damga vurdu. Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli 6. Bölüm full izleme bağlantısından dizinin yeni bölümünü izleyebilirsiniz.

18 Mart 2022 Cuma 23:54 - Güncelleme:
Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli 6. Bölüm full izle! Hacı Bayram Veli dizisi 6. bölüm izle!

Hacı Bayram Veli dizisi 6. Bölümüyle izleyenleriyle buluştu. Molla Numan, hakkındaki iftiralardan kurtulur fakat mutsuzdur. Medreseden istifa eder ve Abdal Murat ile yola reva olur. Hakk'ın yolunda kendini bulmaya çabalar. İslam tarihi ve Türk tarihine ışık tutan dizi Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli 6. Bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Hacı Bayram Veli dizisi 6. bölüm izle!

AŞKIN YOLCULUĞU: HACI BAYRAM-I VELİ 6. BÖLÜM İZLE!

Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli , Anadolu'da İslamiyet'in filizlenmesinde büyük emeği olan Hacı Bayram-ı Veli'nin "bildim, buldum, oldum" düsturunu işleyerek, onun tasavvuf dünyasını ekranlara taşıyor.

HACI BAYRAM-I VELİ DİZİSİ 6. BÖLÜM ÖZETİ

Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli 6. bölümüyle TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluştu.

Molla Numan, başına gelen talihsiz olaylar boyunca onu yalnız bırakmayan Ayşe hatunu Peçenek Bey'i Mevlüd Bey'den ister ve nikahları kıyılır.

Molla Numan hakkındaki iftiralardan kurtulmuş medreseye dönmüştür lakin manen kendini eksik hissetmektedir.

Her şey yolunda giderken medreseden istifa eder ve Abdal Murat ile yola reva olur. Hakk'ın yolunda kendini bulmaya çabalar.

Diğer taraftan Şeyh Murat'ın ise oyunlarına devam etmektedir. Somuncu Babayı Engürü'den yollamanın yollarını arar.

Numan kendini bilme ve bulma duraklarından bir bir geçerek Engürüye döner. Sultan'ın emriyle hünkar vasalı Manuel ve Molla Numan inançlar üzerine ahali önünde sohbet ederek bir münazaraya girişecektir.

Başrollerinde Burak Sevinç, Hüseyin Soysalan, Sena Çakır, Atakan Yarımdünya, Kemal Başar, Sinan Albayrak, Fırat Topkorur, Derda Yasir Yenal, Aydın Sigalı ve Latif Koru'nun yer aldığı Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli, her cuma TRT1'de.