25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Avlu 23.bölümde Azra ne yaptı

Deniz’in uzun zamandır sabırla beklediği gün gelmiş, kızının intikamını ne pahasına olursa olsun almıştır. Fakat şimdi herkes peşindedir ve zaman hızla aleyhine işlemektedir.

7 Aralık 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Avlu 23.bölümde Azra ne yaptı

AVLU 23.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Deniz’in elindeki büyük koz ne?

Deniz’in uzun zamandır sabırla beklediği gün gelmiş, kızının intikamını ne pahasına olursa olsun almıştır. Fakat şimdi herkes peşindedir ve zaman hızla aleyhine işlemektedir. Deniz’in önünde yapması gereken bir seçim ve halledilecek son bir şey daha vardır. Üstelik bu kez kendi için değil... Bu sırada içeride Kudret ve Azra birbirlerini mahvetmek için her an fırsat kollamaktadır. Zerrin, onları durdurmak ve üstü kapatılamaz bir olay yaşanmasını engellemek zorundadır. Ancak Deniz’in elindeki koz onu her şeyden önce kendini kurtarmaya mecbur bırakacaktır...

 

AVLU SON BÖLÜM ÖZETİ: 22. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Azra Selim’in öldürülmesinin ardından perişan haldedir. Hasret’e, “bir umudum vardı o da yok oldu” diyerek acısını anlatır. Bu sırada Deniz Alp’in evine girmek için yol aramaktadır. Azra’nın acısını paylaşmak için birşeyler yapmak isteyen arkadaşları Kudret’in koğuşunu basmak için harekete geçer. Kapıları yumruklarlar. Eylemin boyutu artarken Zerrin yanlarına gelir. Onlardan ne istediğini sorar. Hasret adalet istediklerini söyler.

 

ZERRİN AZRA’YI TEHDİT EDİYOR

Zerrin, Kudret’e zarar vermelerini önlemek için Azra’yı hücreye atmakla tehdit eder. Zerrin, Azra’nın yanına gelir ve başsağlığı diler. Ona adaletin er geç sağlanacağını söyler. Ardından da adaletin gerçekleştirmek adına herhangi bir şey yaparsa ona bedelini ödeteceğini söyleyerek çıkar.

 

DENİZ ÖZGE’DEN YARDIM İSTİYOR

Deniz Alp’in sevgilisi Özge’yi takip eder. Bir kafede oturan Özge’nin yanına gider. Özge Deniz’i karşısında gören Özge çok şaşırır. Deniz ondan yardım ister. Özge karşı çıkar. Deniz tam gitmek üzereyken onun elinden tutarak eğer yardım etmezse sonunun kızı gibi olacağını anlatır.