25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Avlu son bölümde olay sahne

Avlu izle 16.son bölüm Star Tv izleme linki Avlu dizisi 17.yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı.

20 Ekim 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Avlu son bölümde olay sahne

Reyting sıralamalarında birinciliği elde etmeye çalışan ve sezonun iddalı dizileri arasında yer alan Avlu'da yılların sağır kaldığı adaletini kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişini konu alıyor. Özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan bu kadınların 3.sayfa haberlere yansımayan, mutsuzluğun acı ile yarıştığı Karakuyu'da kendi düzen ve kendi hukuklarına karşı verdikleri yaşam mücadelesini konu alıyor.

AVLU 17.YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Avlu dizisi 17.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman görüntüleri yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır.

 

AVLU16.BÖLÜMDE İZLEYİCİYİ NELER BEKLİYOR?

Deniz’in Davası Nasıl Sonuçlanacak?

Avlu dizisi 16.bölümde bu hafta Deniz’in gerginliği sürmektedir çünkü şimdi de mahkemeye çıkmaya hazırlanmaktadır. Bu sefer Kudret’e yaptığı saldırıdan dolayı hâkim karşısında olan Deniz’in davası nasıl sonuçlanacaktır? Deniz, Alp ile ilgili planlarını işletmeye başlarken, Zerrin de Kudret de boş durmayacaktır…

AVLU 15.SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kudret İntikam Planları Yapıyor!

Avlu dizisi son bölümde Yeni gelen üç mahkum tüm dengeleri sarsacaktır. Diğer yandan Oktay ve Murat gerginliğindeki Zerrin’in rolü; git gide büyümektedir. Herkesin ilgisi bu üç mahkum üzerindeyken, Kudret de intikam planları içindedir. Şimdi Deniz’in aklında kocaman bir soru işareti vardır: Alp’in Deniz’i öldürmesi için gönderdiği kiralık katil, yeni gelen mahkumlardan hangisidir?

AVLU SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ - ATV CANLI İZLE

AVLU DİZİ KONUSU NEDİR?

Deniz Demir (Demet Evgar) dikkat çeken, akıllı bir kadın. Üniversiteyken, genç bir müzisyen olan Hakan ile (Teoman Kumbaracıbaşı) tanışıyor. İlk görüşte âşık olan ikili, kısa bir süre sonra evleniyorlar ve kızları Ecem doğuyor. Aile içi şiddet ise ondan sonra başlıyor…
avlu1

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Şebnem Dönmez, Avlu'yla sevenleri ile buluşuyor. Dönmez, Hapishane müdürü Nihal karakterine hayat verecek.