2 Mayıs 2024 Perşembe / 24 Sevval 1445

Avlu son bölümü ile dün akşam ekrana geldi

Avlu dizisi geçtiğimiz akşam son bölümü ile izleyicinin karşısına çıktı.

29 Eylül 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Avlu son bölümü ile dün akşam ekrana geldi

Başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece'nin başrollerini paylaştığı Avlu'nun olay örgüsü her geçen hafta derinleşirken kadroda da değişiklikler yaşanıyor. Avlu dizisi sezon finalinde Müebbet kararının açıklanması Deniz'i büyük bir umutsuzluğun içine sürüklemişti. Azra ise içinde biriken öfke yüzünden ertelediği bir görüşmeyi yapmaya karar vermişti. Kudret ise tel örgülerin ardında aldığı haberler yüzünden daha tehlikeli bir karakter haline gelmişti. Yapımcılığını pek çok başarılı projeye imza atan Limon Yapım'ın üstlendiği Avlu'nun yönetmenliğini ise Yüksel Aksu yapıyor.

AVLU DİZİSİ 14.BÖLÜM FRAGMANI

Avlu dizisi 14.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman görüntüleri yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır.

AVLU 13.BÖLÜM ÖZETİ

Kudret ve Deniz kozlarını paylaşıyor!
Son hamlesiyle birlikte tüm gözler Deniz’e çevrilmiştir. Kudret’in yüreği yanmaktadır peki buna rağmen Zerrin’in oyunlarına pabuç bırakacak mıdır? Hem Azra hem de Kudret’in tarafında herkesin kalbi taşlaşmış ve ortalık bu kadar karışmışken bu durumdan en kârlı Zerrin mi çıkacaktır? Avluya kurulan sebze bahçesi aslında birçok sorunun cevabı olacaktır…

AVLU 13.BÖLÜM FRAGMANI

AVLU 12. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Avlu’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Deniz, kızı Ecem’in kaybından sonra sakinleştiricilerle ayakta durabilmektedir. Cezaevi yönetiminin başına getirilen yeni müdür Zerrin, artık Deniz’in hayata dönmesi gerektiğini düşündüğünden ilaçlarını keser. Deniz’in önünde yepyeni bir yol ve öç alması gereken bir kişi daha vardır; Alp Öztürk. Deniz, tüm dengeleri değiştiren yeni müdür Zerrin’e rağmen planlarını işletebilecek midir?