20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Baraj 15. bölüm izle! Baraj 15. bölüm ful izle!

FOX TV ekranlarında yayınlanan Baraj 15. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Baraj 15. bölümde; Nehir'in İstanbul'a gelmesinin ardından bir karar vermesi gereken Nazım kararını verir. Türkan Şoray ve Tarık Akan'ın oynadığı “Baraj” isimli filmin dizi uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkan Baraj dizisi her hafta Salı akşamı FOX Tv'de yayınlanıyor. Baraj 15. bölüm izleme sayfası haberimizde yer alıyor. Baraj 15. bölüm ful izle!

25 Kasım 2020 Çarşamba 15:55 - Güncelleme:
Baraj 15. bölüm izle! Baraj 15. bölüm ful izle!

Baraj 15. bölüm izleyenler tarafından heyecanla takip edildi. Baraj 15. bölümde; Nazım, Nehir’i seçerek onun peşinden İstanbul’a gelmiştir. Fakat Ayşe’nin kaçırılması, Nazım’ın öncelikleri yeniden gözden geçirmesine sebep olacaktır. Baraj 15. bölüm izleyemeyenlar için son bölüm özeti ve Baraj 15. bölüm ful izleme linki haberimizde yer alıyor.

BARAJ 15. BÖLÜM İZLE

BARAJ 15. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Baraj 15. bölümde; Nazım, Nehir’i seçerek onun peşinden İstanbul’a gelmiştir. Fakat Ayşe’nin kaçırılması, Nazım’ın öncelikleri yeniden gözden geçirmesine sebep olacaktır. Nehir, Nazım’dan vazgeçtiğini aklına dinletebilse de kalbine dinletemez. Nazım’ın zorlu anında yanında olmak istese de hem onun yanında olup hem de nasıl mesafeli olacağını bilemez. Üstelik Nazım’ın arkadaşı Hakan’ın gizemli tavırları Nehir’i rahatsız etmektedir.

İstanbul’a dönmüş olmasına rağmen Tarık kendini köşeye sıkışmış bulur. Hem Fulya’nın şüphesinden hem de cinayet suçundan tamamen kurtulabilmek için son kez baraja dönmeye karar verir. Tarık’ın planı herkesin hayatını değiştirmek üzeredir.

BARAJ 16. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Baraj dizisi yeni bölümü 1 Aralık Salı akşamı yayınlanacak. Baraj 16. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

BARAJ DİZİSİNİN KONUSU

"Nazım’ın (Feyyaz Duman),internette bir arkadaşlık sitesinde Nehir’le (Biran Damla Yılmaz) tanışma hikayesi konu alınıyor. Birbirlerini hiç görmemiş olma durumu, Nehir’in fotoğrafını göndermesiyle değişir. Nehir’in çok güzel ve kendinden genç olduğunu düşünen Nazım yüzündeki yara yüzünden kendi fotoğrafını göndermeye çekinir ve Nehir’in ısrarı ve onu kaybetme korkusundan dolayı Nazım, baraj inşaatına İstanbul’un renkli hayatından sürgün gönderilmiş, yakışıklı ve çapkın bir genç olan Tarık’ın (Burak Yörük) fotoğrafını gönderir. Nehir’in fotoğraftaki Tarık’ı beğenmesi ve sürpriz bir şekilde baraja gelmesi işleri karıştıracaktır" şeklinde özetlenebilir. Baraj oyuncu kadrosu haberimizde...