29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Beni Bırakma oyuncu kadrosu Beni Bırakma dizisi konusu

Beni Bırakma dizisi ne zaman başlıyor oyuncu kadrosu konusu nedir Beni Bırakma 1.bölüm yayınlandı. Ekranların yeni dizisi olmaya aday Beni Bırakma oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor. ATV yeni sezon dizileri arasında iddialı giriş yapacak olan Beni Bırakma başrollerini Esengül Aypek, Emrah Akduman, Sude Doğar, Özlem Önemli, Berkay Veli ve Çağla Çukurova'nın paylaşıyor. Beni Bırakma dizisi hafta içi her gün saat 15.00’da izleyiciyle buluşuyor.

4 Ocak 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Beni Bırakma oyuncu kadrosu Beni Bırakma dizisi konusu

ATV izleyicisi Beni Bırakma dizisiyle hafta içi her gün saat 15.00’da buluşacak. Şimdiden merak konusu olan dizi Beni Bırakma konusu ve oyuncu kadrosuyla adeta göz dolduruyor. Beni Bırakma konusu ise şu şekilde; Ankara’nın en köklü ailelerinden biri olan Sayar’ları takip eden dizide ailenin babası Cengiz yıllar içerisinde tırnaklarıyla kazıyarak olduğu yere gelmiş ve oğullarını büyütmüştür. 

Başlıca rollerde Esengül Aypek, Emrah Akduman, Sude Doğar, Özlem Önemli, Berkay Veli ve Çağla Çukurova’nın yer aldığı dizinin hikayesi aile olma, sadakat, aşk ve ihanet gibi temalar üzerinden ilerliyor.

 

BENİ BIRAKMA DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Esengül Aypek

 

Esengül Aypek, 1993 yılında Ankara'da doğmuştur. Eğitimini Bilkent Üniversitesi Uluslar arası İlişkiler Bölümü'nde tamamlamıştır. Oyuncu olmak isteyen Esengül Aypek bunun üzerine eğitim almıştır. En son Star Tv'de yayınlanan Beni Affet dizisinin kadrosuna dahil olarak ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştı ve dizi de Elif karakterini canlandırıyordu.

Emrah Akduman

1982 doğumlu oyuncu Emrah Akduman İlköğretim ve Ortaokul eğitimini doğup büyüdüğü şehir Ankara’da tamamlamış ardından İstanbul’a taşınmış ve Turizm Meslek Lisesinden mezun olmuştur. Sanatçı kökenli bir ailenin evladı olan Emrah Akduman Berksoy Sanat Akademisinde oyunculuk eğitimi almıştır. Ayrıca Sadri Alışık Akademisinde Kamera Önü Oyunculuk eğitimi almıştır. Eğitimin ardından Metod Oyunculuk atölyesi bünyesinde yer almış ve bugüne kadar bir çok dizi, sinema ve tiyatro oyuncularında yer almıştır.
 
İlk oyunculuk deneyimini Keje isimli dizi ile gerçekleştiren Emrah Akduman daha sonra Hatırla Sevgili, Kurtlar Vadisi, Janjan, Umut Adası, Sevgi Bağlayınca, Kampüste Çıplak Ayaklar, Darbe, Çılgın Dersane Üniversite gibi projelerde rol almıştır. Oyunculuk dışında müzisyen kimliği ilede ön plana çıkan Emrah Akduman 2015 senesinde Çok Zor isimli single çalışmasının klip yönetmenliğinide yapmıştır. 2018 yılında Atv kanalında yayınlanacak olan Beni Bırakma dizisinde Cansu karakterini canlandıracaktır. Emrah Akduman aslen Ankara’lıdır ve Ankara’da dünyaya gelmiştir.
 

Sude Doğar

Ekranlarda yeni olan Sude Doğar ODTÜ  matematik bölümü öğrencisidir. Oyunculuğa meraklı olan Doğar oyunculuk eğitimleri almıştır. Daha sonra Maydonoz Ajans’a kayıt olmuş ve Beni Bırakma dizisi kadrosunda yer bulmayı başarmıştır. Dizide Sude ana karakterler arasındadır.

Kariyerine yeni başlaması nedeniyle biyografisi ile ilgili fazla bilgi bulunmamakta. Eğitim hayatını sürdürmesinden dolayı Ankara’da yaşayan oyuncunun yeni başlayan kariyerinde başarılı olmasını diliyoruz. 

Özlem Önemli

Sıla Özlem Önemli 2018 yılında Atv ekranlarında yayınlanacak olan Beni Bırakma dizisinde Aslı karakterini canlandıracaktır.
 
Ankara Çankaya Anadolu Lisesi ile Ankara Kırkkonaklar Lisesini tamamlayan Sıla Özlem Önemli eğitimi için gittiği Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Oyunculuk ve Tiyatro bölümünde okumaktadır.
 
Ayrıca çok iyi dansçı olan Sıla Özlem Önemli eğitimin yanı sıra modern dans, bale ve stretching dersleri vermekte aynı zamanda tiyatro oyunlarında sahne almaktadır. Sıla Özlem Önemli aslen Ankara’lıdır.

Berkay Veli

8 Ocak Pazartesi ekranlara gelmesi beklenen dizinin fragmanı da yayınlandı. Oldukça ilgi gören fragmanda bir çok yeni oyuncu göze çarpıyor. Onlardan biri de dizide Emre karakterine hayat verecek olan genç oyuncu Berkay Veli. Yakışıklılığı ile dikkat çeken oyuncu dizide Zeynep karakterinin sevgilisini canlandıracak. Beni Bırakma Emre Kimdir yakından tanıyalım.

Emre karakterine hayat verecek olan oyuncu Berkay Veli Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü öğrencisidir. Büyük Sultan ve Zincire Vurulmuş Prometheus gibi tiyatro oyunlarında yer alan oyuncunun henüz ekran deneyimi bulunmamaktadır. Beni Bırakma Berkay karakteri oyuncunun ilk ekran deneyimi olacak.

 

Çağla Çukurova

ODTÜ Makine Mühendisliği 4. Sınıf öğrencisi model Çağla Çukurova Miss Turkey 2016 güzellik yarışması ile adını duyurmuştur. International Kraliçesi seçilen ve ardından yarışmadan çekildiğini belirten Çağla Çukurova 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir.
 
Yarışmanın ardından kendisini sağlıklı yaşam ve spor’a adadığını belirten Çağla Çukurova Spor ve dansın kendisi için hayatının vazgeçilmezleri arasında olduğunu belirtmiştir.
 
Bundan sonraki yaşantısında reklam ve kaliteli yapıtların içerisinde yer almak istediğini ve bu yönde eğitimini sürdürmek istediğini belirtmektedir.
 
 

 

BENİ BIRAKMA KONUSU NEDİR?

Sayar ailesi, Ankara'nın en köklü ailelerinden biridir. Baba Cengiz, genç yaşından beri çalışarak işlerini geliştirmiş, oğullarını büyütmüştür. Geleneksel bir baba olan Cengiz için aile her şeydir. Aralarında ne yaşanırsa yaşansın, akşam olunca aynı sofraya oturulur. Ailenin büyük oğlu Tarık, tıpkı babası gibi bir delikanlıdır ve işleri şimdiden devralmış durumdadır. Ortaklarının kızı Meltem ile yıllardır birlikte çalışırlar ve herkes onların evlenmelerini beklemektedir. Tarık'ın hayatı ise Hukuk öğrencisi Sıla'yı tanımasıyla kökünden sarsılır.

Önceleri bu kimsesiz kıza yardım etmeye çalışan Tarık, sonraları ona aşık olur. Bu aşk için Tarık ilk defa babasına isyan eder. Ailenin küçük ve uçarı oğlu Emre ise tıp doktorudur. Onun hayatı da Zeynep'e aşık olması ile yepyeni bir yola girer. Bu aşk ile pandoranın kutusu açılır. Anne Arzu'nun yıllardır sakladığı sırlar, Zeynep yüzünden açığa çıkmak üzeredir. Arzu şiddetle bu aşka karşı çıkar, Emre ise annesine karşı çıkarken aileyi sürüklediği kaosun farkında bile değildir. Cengiz öğrendiği gerçeklerle sarsılır. Günün sonunda herkes gene aynı masaya oturabilecek midir?

Karakterlerimizin hepsi, aşkla, doğrulukla ve gururlarıyla sınanacaklar. Bu sınavdan ise ancak dürüst olanlar alnının akıyla çıkabilecek: Hem kendine, hem hayata karşı dürüst olanlar.