19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Benim Adım Melek 59. bölüm izle tek parça! Benim Adım Melek 59. son bölüm izle!

Benim Adım Melek 59. bölümüyle TRT1 ekranlarında yayınlandı. Benim Adım Melek 59. son bölümde; Cumali sonunda Zümrüt'üne kavuşur. Ömer, Zümrüt'ün dönüşüne sevinse de konaktan ayrılma kararının arkasında durur. Ama Defne, Ömer'in bu kararının karşısındadır. Karı koca arasındaki bu fikir ayrılığında Ömer geri adım atacak mı? İşte Benim Adım Melek 59. bölüm izleme linki ve yeni bölüm fragmanı.

1 Nisan 2021 Perşembe 13:52 - Güncelleme:
Benim Adım Melek 59. bölüm izle tek parça! Benim Adım Melek 59. son bölüm izle!

Benim Adım Melek 59. bölümüyle TRT1 ekranlarında izleyenleriyle buluştu. Benim Adım Melek 59. bölümde Halil yeniden nikah günü alır. Zeynel'in nikah şahitliğini yapan Kenan, düğün yemeğinde Vildan'la aynı masada oturma hayalleri kursa da Zümrüt ve Halil buna izin verecekler midir? Mecburen Adana'ya yerleşen Alpay'ın aklı Antep'te kalmıştır. Ne yapıp edip dönmeyi düşünse de Kenan işini sağlama almıştır. İşte kaçıranlar için Benim Adım Melek 59. bölüm izleme linki! Benim Adım Melek 59. son bölüm izle!

BENİM ADIM MELEK 59. BÖLÜM İZLE (TRT1)

BENİM ADIM MELEK 60. BÖLÜM FRAGMANI


Benim Adım Melek 59. son bölümde; Zümrüt'ün yokluğunda derbeder olan Cumali sonunda Zümrüt'üne kavuşur.

Ömer, Zümrüt'ün dönüşüne sevinse de konaktan ayrılma kararının arkasında durur. Ama Defne, Ömer'in bu kararının karşısındadır. Karı koca arasındaki bu fikir ayrılığında Ömer geri adım atacak mı yoksa Ömer ve Defne arasında yeni bir kriz bizi mi bekliyor?

Halil yeniden nikah günü alır. Haberi alan Zümrüt bağ evine gidip hazırlıklara başlar. İkra ve Kerem, buldukları ipuçları ile Zeynel'in kapısına dayanırlar. İkra'nın abisi gerçekten o mudur? Düğün arifesinde öldü bildikleri kardeşler kavuşacak mıdır yoksa ortalık daha da mı karışacaktır?

Mecburen Adana'ya yerleşen Alpay'ın aklı Antep'te kalmıştır. Ne yapıp edip dönmeyi düşünse de Kenan işini sağlama almıştır.

Herkes mutluluğa doğru yol alırken Seyran, Gülce'nin yokluğunda perişandır. Mithat karısının haline dayanamaz ve bu işi çözmeyi aklına koyar.

Zeynel'in nikah şahitliğini yapan Kenan, düğün yemeğinde Vildan'la aynı masada oturma hayalleri kursa da Zümrüt ve Halil buna izin verecekler midir?

BENİM ADIM MELEK KONUSU

Anneliğin, tüm zorluklara rağmen vazgeçmek değil aksine çocukların için hayata sımsıkı tutunmak olduğunu vurgulayan Benim Adım Melek; Melek'in, ailesi ve çocuklarıyla hayatını yeni baştan inşa etmesini konu alıyor. Nehir Erdoğan'ın Melek karakterine hayat verdiği dizide bir annenin ayakta kalma çabası ve üç çocuğuyla verdiği yaşam mücadelesine dikkat çekiliyor.