20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Bir Deli Rüzgar dizisinde olay sahne

Bir Deli Rüzgar 5.yeni bölüm fragmanı ve Bir Deli Rüzgar 4.son bölüm dizi izleyicileri tarafından heyecanla bekleniyor.

6 Ekim 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Bir Deli Rüzgar dizisinde olay sahne

Bir Deli Rüzgar oyuncuları kimdir konusu nedir? soruların yanıtları haberimizde. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Bir Deli Rüzgar dizisi yayınlanan 4. bölüm fragmanıyla izleyicilerine şoke eden anlar yaşatmaya devam edecek.

Yapımını TMC Film’in, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, FOX’ta yayınlanan Bir Deli Rüzgar’da başarılı oyuncu Teoman Kumbaracıbaşı, Ayhan Kozan karakterine hayat verecek.

 Kumbaracıbaşı, Ayhan Kozan karakteri ile Gökçe’nin hayallerini gerçekleştirmeye soyunan, zeki, çekici ve karizmatik müzik yapımcısını canlandıracak. Kibar ve çekici duruşunun altında bambaşka bir karakter barındıran Ayhan Kozan’ın yolu Gökçe ile kesiştiğinde beğeniyle başlayan duyguları, Gökçe’yi tanımaya başladıkça farklı bir yöne evrilecek.

Yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği, senaryosunu Volkan Gürses'in yazdığı dizide Pınar Deniz, Berk Cankat, Almila Ada ve Hatice Aslan ile Mustafa Uğurlu’nun yanısıra Görkem Kanbolat Arslan, Erdem Kaynarca, Pelin Uluksar, Gürol Güngör, Fulya Ülvan, Mehmet Ali Yılmaz, Seda Akdoğan, Ferit Kaya, Taner Turan, Fulden Akyürek, Ceren Benderlioğlu, Cengiz Tangör, Serkan Acay, Kuzey Dönmez, Eda Özel, Meriç Özkaya, Naz Sayıner gibi isimler de yer alıyor.

Bir Deli Rüzgar yeni bölümüyle 6 Ekim Cumartesi 20.00’de FOX’ta!

BİR DELİ RÜZGAR 5.BÖLÜM FRAGMANI

Bir Deli Rüzgar yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman görüntüleri yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır.

BİR DELİ RÜZGAR 4. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tunahan’ın Melike’yi korumak için Uğur’a kafa tutması, hayatlarına daha da fazla zorluk olarak yansır. Ancak zorlukların içinden sürpriz bir yardımcı ile çıkarlar. Gerçeğin ortaya çıkmasının ağırlığı ile sarsılan Gökçe’nin attığı hızlı adım, onu bambaşka belaların içine sokar. Gökçe’nin içine girdiği durum Tunahan ve Uğur’u tekrar karşı karşıya getirir.

Reşat, Sevim Soylu hamileliğini ifşa ettiği için Melike’yi cezalandıracakken, kimsenin beklemediği bir şey yapar. Sevim Soylu’nun ise bir planı vardır. Ancak kurduğu plan, sahneye sarhoş çıkması ile onu spotların altından alarak bambaşka bir yere taşıyacaktır. Sevim Soylu’dan boşalan mikrofonu eline alan Melike, sahne bitiminde alkışlar ve ışıklar altında gülümserken önemli bir yüzleşmeye hazırlandığının farkında değildir.

Damla, Maksude’nin Nazlı’ya yaptıklarından ötürü çok üzgündür ve elinden hiçbir şey gelmediği için daha da kahrolmaktadır. Bu arada Cezmi’nin ölüm haberi Çukurdere’ye ulaşır ve tüm mahalle derin bir yasa bürünür. Fırat, onlara çarpıp kaçan şoförü bulacağına dair yeminler etse de hiçbiri arabayı kullananın yüzünü tam olarak görmemiştir. Damla çareyi Yiğit’ten yardım istemekte bulur. Kazadan sonra büyük bir panik yaşayan Yağız, dayısı Ercüment’in yardımıyla olaydan sıyrılmanın telaşı içindedir. Birlikte kazanın üstünü örtecekler ve herkesten özellikle de babası Azim’den saklayacaklardır.

Yiğit’in onu terk etmesini hazmedemeyen Azra ise ümidini tamamen kaybetmek üzeredir. Nazlı’nın başına gelenlerden ötürü çılgına dönen Maksude, ona ne kadar kızmış olsa da bu meseleyi çözmeye ve yardım isteyebileceği tek kişiye gitmeye karar verir. Maksude amacına ulaşıp Nazlı’yı kurtarabilecek midir? Yiğit, Yağız ve Ercüment’in oyununu bozabilecek midir?