25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yine çok konuşulacak

Bir Zamanlar Çukurova 7.son bölüm dün akşam Atv ekranlarında izleyicisiyle buluştu.

27 Ekim 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Bir Zamanlar Çukurova dizisi yine çok konuşulacak

Bir Zamanlar Çukurova 7.son bölümünde bu hafta; Yılmaz ve Fekeli taşları yerinden oynatmaya geliyor! Şermin ve Saniye'nin korkunç planı yüzünden acilen doğuma alınan Züleyha, oğlunun ilk çığlığıyla dünyaya tutunuyor. Züleyha ve oğlu ile artık 'masal gibi bir hayat' yaşayacaklarını umut eden Demir'i ise tatsız bir sürpriz bekliyor. İntikam ateşiyle yanan Yılmaz artık yalnız değil.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 8.BÖLÜM FRAGMANI

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Bir Zamanlar Çukurova 8. yeni bölüm fragmanı yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 7.BÖLÜM FRAGMANI

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 7.BÖLÜM ÖZETİ

"Birlikte masal gibi bir hayat yaşayacağız!"

'Bir Zamanlar Çukurova'da kartlar yeniden karılıyor, Yılmaz ve Fekeli taşları yerinden oynatmaya geliyor! Şermin ve Saniye'nin korkunç planı yüzünden acilen doğuma alınan Züleyha, oğlunun ilk çığlığıyla dünyaya tutunuyor. Züleyha ve oğlu ile artık 'masal gibi bir hayat' yaşayacaklarını umut eden Demir'i ise tatsız bir sürpriz bekliyor. İntikam ateşiyle yanan Yılmaz artık yalnız değil. Yanında hikayenin tüm seyrini değiştirecek olan Fekeli de var. Peki, Fekeli'nin döndüğünü gören Hünkar nasıl bir önlem alacak?

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Adana'da, Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasında kurulan dev platoda, 1970'lerden bugüne uzanan bir hikâye hayat buluyor.

SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA DİZİSİNİN KONUSU NE?

1970’li yıllarda, İstanbul’da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana’da Çukurova’nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir.